در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،طرح ضیافت علوی همزمان با عید سعید غدیر خم در مراغه آغاز شده و روزانه پنج هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع میشود.
ستاد غدیر شهرستان مراغه با مشارکت خیران و جوانان از عید غدیر تا شش روز دیگر هر روز غذای گرم تهیه و توزیع میکند.
همزمان با این طرح اعضای کانون توسعه مراغه نیز پنج هزار پرس غذای گرم تهیه و توزیع کردند.
غذایها تهیه شده در طرح ضیافت علوی به همت گروههای جهادی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی میان خانوادههای آسیب دیده از کرونا توزیع میشود.
انتهای پیام/ک