طرز تهیه نان بابکا شکلاتی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان بابکا شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان بابکا شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

آرد نان ۵۳۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
مایه خمیر ۱ ق س
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۶۰ گرم
آب ۶۰ گرم
نمک ۱/۴ ق چ
کره نرم و همدمای محیط ۱۵۰ گرم
نوتلا ۲۵۰ گرم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا آرد الک شده رو در کاسه ایی ریخته، شکر و مایه خمیر رو بهش اضافه و با قاشق هم زده تا با هم قاطی بشن.
در ظرفی دیگر آب ولرم، شیر ولرم رو با تخم مرغ‌ها با چنگال زده تا یکدست بشن.
سپس مایه تخم مرغی رو کم کم به مواد آردی اضافه با قاشق یا در میکسر با درجه کند و با سری خمیر گیر هم زده تا خمیر جمع بشه و بصورت یه گوله دربیاد.
سپس نمک و بعد کره رو کم کم به خمیر اضافه و به ورز دادن ادامه داده تا خمیر صاف و لطیفی بدست بیاد تا جاییکه تکه ایی از خمیر به دست تمیزمون نچسبه یا اگه با میکسر ورز میدین، خمیر دور سری میکسر جمع بشه.
سپس خمیر را روی یه سلیفون یا نایلونی به شکل مستطیل و به ضخامت دو سانت باز کرده و لای سلیفون پیچیده و به مدت ۲۴ ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم. (نایلون رو یه مقدار شُل بیچین تا جا برای پف خمیر باشد، خمیر تو یخچال مقداری پف میکنه).
بعد استراحت، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به شکل مستطیل و به ضخامت نیم سانت باز میکنیم، روش نوتلا مالیده و از طول بصورت سفت و فشرده رول میکنیم.
من خمیر رول شده رو به دو قسمت تقسیم کردم و در کل دوتا نون درست کردم.
یه قسمت کوتاهتر برای قالب لوف ۲۰ در ۱۰ در ۱۰ و قسمت بلندتر داخل قالب گرد ۲۳ سانت.
سپس هر دو خمیر رول شده رو از وسط نصف کردم و خمیر دو قسمت شد و دو قسمت خمیر رو  بهم پیچاندم.
یکیش رو  تو قالب لوف گذاشتم و اون یکی رو دوباره دایره وار دور خودش پیچاندم و در قالب گرد گذاشتم.
روش رو با نایلون پوشانده و بسته به دمای محیط ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بهش استراحت دادم تا حجم خمیر دوبرابر بشه.
سپس با شیر رومال کردم و در فر برقی ۱۷۵ با فن روشن مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم تا روش طلایی و مغز پخت شد.
شما با توجه به فر خودتون تنظیم کنید.

منبع: nan ba asatid

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار