کد خبر: ۷۴۵۱۳۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰
۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰
کد خبر : ۷۴۵۱۳۴۱

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ژله پرتقال و انگور را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه ژله پرتقال، آلوئه ورا و انگور به سبک جدید + تصاویر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ژله پرتقال و انگور را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

قبل از گفتن دستور یه نکته رو بگم. اینجا برای رنگ زرد از آب پرتقال و پودر ژلاتین استفاده شده. به ازای هر لیوان آب پرتقال یا آبمیوه یک و نیم قاشق غذاخوری سرپر پودر ژلاتین باید بریزید؛ و شکر به میزان دلخواه. ولی چون ممکنه آب پرتقال در دسترس همه نباشه من با ژله پرتقال دستور رو میگم براتون.

۱. به ازای هر بسته ژله پرتقال یک لیوان آب جوش بریزید و روی حرارت کتری کاملا حل کنید وقتی خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید برای خوشرنگ شدن ژله چند قطره رنگ خوراکی زرد اضافه کنید.


بیشتر بخوانید


۲. ژله انگور رو توی قالب‌های توپی کوچیک بریزید تا ببندن.

۳. ژله پرتقالی رو به شکل کج داخل قالب بریزید و بذارید تا نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه.

۴. ژله‌های توپی رو روی ژله پرتقال بچینید. حالا ژله آلوئه ورا و شیر یا بستنی رو به روش شماره یک درست کنید. وقتی خنک شد یه مقدار از اون رو روی ژله‌های توپی بریزید و بذارید یخچال تا فیکس بشن؛ و بعد تا پر شدن قالب ژله سفید رو بریزید.

نوش جان

منبع: zhele majlesi
انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ