کد خبر: ۷۴۵۵۱۰۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۲
۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۲
کد خبر : ۷۴۵۵۱۰۲

در این مطلب قصد داریم روش تهیه توپک مرغ پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه توپک مرغ پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

هویج: ۴ عدد متوسط

تخم مرغ: ۲ عدد

پنیر خامه‌ای: ۱۵۰ گرم

سیر: ۲ حبه

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۲۰۰ گرم

ماست چکیده یا سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار دلخواه


طرز تهیه

ابتدا هویج‌ها را بشورید و با پوست بپزید. بعد از پخت هویج پوست آن را بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. تخم مرغ‌ها را هم آب پز کنید و با رنده ریز رنده کنید. پنیر را هم به تخم مرغ رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. سیر را ریز رنده کنید و به ترکیب پنیر و تخم مرغ اضافه کنید. سس مایونز (یا ماست چکیده) و نمک را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک خمیر یکدست درست شود. سینه مرغ را با مقداری نمک و زرچوبه و پیاز بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید. به مرغ ریش ریش شده مقداری سس مایونز یا ماست چکیده و نمک و فلفل اضافه کنید و به اندازه یک گردو بردارید و چند تا توپک درست کنید.

روی یک سلفون خمیر به دست آمده با پنیر و تخم مرغ را پهن کنید. با یک قالب دایره‌ای روی خمیر قالب بزنید. در هر دایره یک توپک مرغ بگذارید و خمیر را گرد کنید. این توپک گرد که حالا به اندازه یک نارنگی شده را در هویج رنده شده بزنید و به صورت سرد سرو کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ