کد خبر: ۷۴۵۷۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۷
۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۷
کد خبر : ۷۴۵۷۰۲۸

در این مطلب قصد داریم روش تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسپاگتی با سس مرغ و زردچوبه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 مواد لازم:

۱ پیمانه اسپاگتی 

۲۵۰ گرم مرغ خرد شده

۲ گوجه فرنگی خرد شده 

۱ پیاز 

۲ حبه سیر 

۱ قاشق چایخوری کره

فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، کمی روغن


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

اسپاگتی‌ها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم.

روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود ۱۵ دقیقه بپزید. سپس اسپاگتی‌ها را با دست برمیداریم، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار می‌دهیم. با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر می‌کنیم.

منبع:banooye.sharghy

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ