طباطبایی گفت: باید با تمسک به شیوه‌های خلاقانه و به روز در عرصه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر کار کنیم.

تمسک به شیوه‌های خلاقانه در احیای امر به معروف و نهی از منکربه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سیده معصومه طباطبایی،رئیس اداره راهبری واحد‌های حوزوی حوزه علمیه خواهران  با اشاره به اهمیت و جایگاه والای فریضه امر به معروف و نهی از منکر از منظر آیات و روایات اظهار کرد: برای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر قبل از هر چیز باید احساس مسئولیت و دغدغه جمعی را مورد توجه و تأکید قرار داد، ضمن آن که اقتضائات و شرایط روز جامعه می‌طلبد که ما خود به سراغ مردم عادی کوچه و بازار و به خصوص نسل جوان برویم و این که پیش از هر کس دیگری خودمان عامل به احکام و آموزه‌های اسلامی باشیم.

او افزود: از سوی دیگر نباید گذاشت که مشکلات و موانع، ما را از ادامه مسیر دلسرد و نااُمید کند، بلکه همان طور که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم فرمودند باید با اُمید به آینده و بر اساس رویکرد انقلابی و دینی به پیش رفت و تحولات را رقم زد.

طباطبایی همچنین گفت: به عقیده بنده ما نه تنها از حجم مشکلات و نواقص نباید بترسیم بلکه از این تهدید‌ها به عنوان یک فرصت استفاده کرده و جهت گیری خوبی به فعالیت‌ها بدهیم که البته مشخص است که این امر توأم با سختی‌هایی است، اما به هر حال باید سختی‌ها را به جان خرید و با قوت و با رویکرد اُمیدوارانه، کار‌ها را دنبال کرد.

مدرس و پژوهشگر حوزه علمیه خواهران ادامه داد: نکته حائز اهمیت دیگر این است که فراتر از امر به معروف و نهی از منکر زبانی باید در عمل نیز این گونه باشیم و به ویژه این که هر کسی در هر جایی که هست به درستی به وظایفش عمل کند که اگر این گونه شود، احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر بهتر محقق خواهد شد.

او گفت: واقعیت آن است که ما گاهی اوقات فکر می‌کنیم که می‌بایست مراتب بالای امر به معروف را مورد توجه قرار دهیم، اما مهم این است که فراتر از زبان و شعار در مقام عمل خود ملتزم به امر به معروف و نهی از منکر باشیم.

طباطبایی همچنین با تأکید بر این که عمل به وظایف دینی و انقلابی، لازمه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است، ابراز کرد: یکی از بهترین کار‌ها این است که نخبگان و اساتید حوزه و دانشگاه شرایط و مراتب امر به معروف را به درستی برای اعضای جامعه و نسل جوان تبیین کنند و از آن سو رسانه‌های جمعی نیز در بحث فرهنگ سازی به ترویج این‌ها بپردازند که این مسئله خود از مهم‌ترین بایسته‌های بصیرت افزایی در سطح جامعه است.

رئیس اداره راهبری واحد‌های حوزوی حوزه علمیه خواهران افزود: ما باید با تمسک به شیوه‌های خلاقانه و به روز در این عرصه کار کنیم و در ضمن در کلان راهبرد‌ها از سیره اهل بیت (ع) و معارف قرآنی در این باره به خوبی استفاده کنیم.

منبع :خبر حوزه

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار