مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد؛

مشارکت بنیاد ملی نخبگان در زنجیره رفع مشکلات کشور

کرمی گفت: بنیاد ملی نخبگان ضمن توجه به نخبگان و استعدادهای برتر، در زنجیره رفع مسائل و مشکلات کشور مشارکت دارد.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پرویز کرمی، مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان و دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان در در آیین رونمایی از طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان و در راستای حمایت از رویدادهای رقابتی مسئله محور اظهار کرد: بنیاد در تلاش است از طریق هم افزایی با رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و اطلاع رسانی برنامه‌های حمایتی خود بیشتر از گذشته فعالیت داشته است.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان افزود: بنیاد در راستای اجرایی سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان فعالیت‌های متنوعی را انجام می دهد که می توان به هماهنگی، سیاست‌گذاری و انجام اقدامات ملی با نهادها و سازمان‌های گوناگون در این زمینه اشاره کرد.

او بیان کرد: فعالیت‌های گسترده و متنوع در دو حوزه دانشجویی و فارغ التحصیلان (پسا دانشجویی) دو بخش مهم اقدامات بنیاد را تشکیل می‌دهد که تسهیلات و حمایت‌ها در قالب ارائه جوایز متنوع برای دانشجویان تعریف می شود. برای پیشرفت فعالیت ها در زمینه پرورش استعدادها در کنار شناسایی آنها اقدام کند، نخبگان در این چالش‌ها به بهتر دیدن و کارآفرین شدن ترغیب و تشویق می‌شوند.

کرمی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان مهارت‌های لازم و کار گروهی را به استعدادهای برتر آموزش می‌دهد، ادامه داد: کمک به نخبگان برای حضور در آموزش‌ها و کار گروهی و تیمی، اقدام دیگری است که بنیاد انجام می‌دهد. همچنین در مسیر رفع مشکلات و مسائل کشور با بهره گیری از توان استعدادهای برتر گام برمی‌دارد. در واقع بنیاد با اجرای این برنامه‌ها ضمن توجه به نخبگان و استعدادهای برتر، در زنجیره رفع مسائل و مشکلات کشور مشارکت دارد.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در سامانه مربوط به این طرح، استادان پروژه‌های خود را ارائه می‌دهند و دانشجویان تحت پوشش بنیاد به سامانه مراجعه و تیم خود برای انجام پروژه را تشکیل می‌دهند. بنابراین در قالب این پروژه ضمن مهارت افزایی، کار تیمی و آموزش‌های لازم یک نیاز کشور هم رفع می‌شود.

کرمی در ادامه به سایر جوایز بنیاد اشاره کرد و افزود: جایزه شهید تهرانی مقدم، حمایتی دیگر از بنیاد است که در قالب این طرح نیروی انسانی مورد نیاز برای شرکت‌های دانش بنیان نیز تامین می‌شود. هر سال شرکت‌های دانش‌بنیان برای جذب نیروی انسانی فراخوانی را منتشر می‌کنند. بنیاد نیز دانشجویان تحت پوشش خود را ترغیب و تشویق می‌کند برای قرارگیری در این جایگاه‌ها. البته بنیاد در این مسیر دوره‌های مهارت افزایی را نیز برای این دانشجویان برگزار می‌کند و در این طرح با پرداخت حقوق ماه‌های کارورزی از سوی بنیاد و بیمه از سوی شرکت مذکور انجام می شود. در این صورت ضمن پاسخ به درخواست شرکت‌های فناور، اشتغالزایی نیز انجام شده است.

به گفته او جوایز دیگر بنیاد مانند طرح شهید شهریاری را برای جذب هیات علمی، طرح شهید احدی را برای ورود بدون آزمون نخبگان از مقطع کارشناسی ارشد به مقطع دکتری و طرح شهید چمران را برای دانشجویان پسا دکتری دارد. همچنین طرح شهید صیاد شیرازی نیز برای ارائه خدمات به دانشجویان نخبه گذراندن دوره سربازی در شرکت‌های دانش بنیان با تعریف یک پروژه علمی مطرح شده است.

مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: البته علاوه بر تسهیلات دانشجویی جایزه دیگری نیز برای بحث اختراعات تعریف شده است. مخترعان با مراجعه به سایت بنیاد و سامانه سینا، می توانند از حمایت‌های بنیاد برای اختراعات کاربردی و اختراعی که امکان تجاری‌سازی آن وجود دارد، مورد ارزیابی توسط پارک فناوری پردیس قرار گرفته و یکی از سطوح سه‌گانه حمایتی را به خود اختصاص دهند.

تبدیل شدن استعداد برتر به فرد نخبه

کرمی با بیان اینکه بنیاد برای نخبگان و استعدادهای برتر تحت پوشش خود برنامه‌های متنوعی دارد، گفت: تمام تلاش ها در این جهت است که استعداد برتر در مسیر نخبگی خود آموزش‌های لازم را ببیند و تبدیل به فردی اثرگذار و جریان ساز شود. تبدیل شدن استعداد برتر به فرد نخبه در مسیر نخبگی آن چیزی که دنبال می کنیم و همه اقدامات و حمایت های ذکر شده نیز در همین راستا است.

مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان در پایان بیان کرد: در یک محیط واقعی و گروهی برای هدایت استعداد برتر در مسیر نخبگی باید یک منتور برای شتابدهی در کنار افراد قرار گیرد. معاونت علمی و فناوری و بنیاد ملی نخبگان مانند شتابدهنده در این مسیر در کنار افراد نخبه قرار می‌گیرند و برگزاری این رویدادها نیز گامی در همین راستا است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
sword man
۱۲:۴۰ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
و پانصد هزار ریال یکدفعه با ارزش میشه نیازی نداریم اسکناس های قبلی رو حذف کنیم با تولید اسکناس و سکه های جدید تر اسکناس های قدیمی رو با ارزش میکنیم راه های زیادی هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۶ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
اسکناس های قدیمی با ارزش میشوند و اسکناس جدید با ارزش کمتر و تعداد صفر کمتر وارد بازار میشوند بعد همون هزار تومان با ارزش میشه راه های مختلفی هست چطور میتونم کمک کنم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۲ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
به یه محور نیاز داریم من اسمش رو میزارم نمودار محور کنترل اقتصاد میتونم بکشم امابه اطلاعات نیاز دارم این نمودار تورم رو از بین میبره ما برای اقتصاد نیاز به مالیات یا پول نداریم در ابتدا از همون اسکناس های قدیمی استفاده میکنیم مثلا هزار ریال رو میزاریم از اون هم استفاده میکنیم بعد اسکناس های با مبلغ کمتر و با ارزش میزاریم ما نیازی به حذف اسکناس های قدیمی نداریم اسکناس های جدیدتر با ارزش بیشتر با تعداد صفر کمتری تولید میکنیم یا میتونیم از سکه استفاده کنیم شنیدم یکی از نماینده مجلس گفت حذف کردن اسکناس های قدیمی هزینه داره ما اسکناس های قدیمی هم میزاریم باشه این برای شروع هست بعد روش های جدید تر برای تجارت استفاده میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
sword man
۱۲:۰۱ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
برای حل مشکلات اقتصاد ایران به یک محور نیاز هست یک محور که داخلش از چندین محور تشکیل شده که هر کدام از محورها نمودار اشخاص با حقوق های متفاوت هست این محور قدرت خرید هر شخص براساس جمعیت کل کشور محاسبه شده ارزش مند شدن اسکناس در ایران یک طرف است مساله ی اب هم طرف دیگر این محور ظرفیت استفاده از کالای خارجی بر اساس درامد اشخاص و مردم کشور هست ظرفیت استفاده از کالای خارجی بر اساس درامد کشور
آخرین اخبار