سرمایه انسانی بناب مهم‌ترین مزیت رقابتی این شهرستان است

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با بیان این‌که امروز نیروی انسانی بزرگ‌ترین ظرفیت برای توسعه و پیشرفت هر کشوری است، گفت: ظرفیتی که بناب دارد کمتر شهرستانی در کشور از این پتانسیل برخوردار است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،اصغر نورالله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در بازدید از چند واحد تولیدی و خشکبار در بناب افزود: در این سفر هیچ گلایه‌ای از مردم بناب ندیدم و فقط خواسته‌های آن‌ها از دولت این بود که با مساعدت، زمینه توسعه و اشتغال را برای آن‌ها فراهم کنیم و این خواسته و رویکرد منحصر به فرد است و در هیچ جای کشور نظیر آن را ندیده ام.

او خاطرنشان کرد: با نیروی انسانی فعال در شهرستان بناب می‌شود به قله‌های پیشرفت و افزایش اشتغال امیدوار بود.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید بر تأمین منابع مالی واحد‌های بسته بندی خشکبار، باراندازان و همچنین قالی بافان این شهرستان تأکید کرد.

نورالله زاده ضمن بازدید از چند واحد بسته بندی خشکبار و بارانداز در این شهرستان، بر حل مشکلات آن‌ها قول مساعد داد.

صادرات ۱۳۱ میلیون دلاری از گمرک بناب

امین رفیعی فرماندار شهرستان بناب نیز در این جلسه با اشاره به صادرات ۱۳۱ میلیون دلاری کالا از گمرک شهرستان بناب در سال جاری گفت: میزان صادرات از این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۲ درصد افزایش یافته است.

او اظهار کرد: تعداد بیمه شدگان شهرستان در سه ماهه اول سال جاری نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل یک هزار و ۶۹ نفر افزایش یافته است.

او ضمن اعلام آمادگی جهت جذب اعتبارات صندوق کارآفرینی امید در بخش‌های مختلف تولیدی و کشاورزی در شهرستان اضافه کرد: در سال جاری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در بخش‌های مختلف برای واحد‌های تولیدی و خدماتی کوچک در شهرستان پرداخت شده و همچنان ادامه دارد.

فعالیت ۱۲۰ واحد بارانداز انگور در بناب برای تولید کشمش

خیری مدیر جهاد کشاورزی بناب نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت کشاورزی شهرستان گفت: شهرستان بناب قطب تولید انگور در کشور بوده و به واسطه فعالیت ۱۲۰ واحد بارانداز انگور در شهرستان، سالانه علاوه بر کشمش این شهرستان، انگور شهر‌های مختلف کشور نیز در ۲۵ واحد بسته بندی کشمش شهرستان فرآوری و صادر می‌شود.

او بیان کرد: در هر یک از این واحد‌های بارانداز به طور متوسط ۴۰ نفر به صورت فصلی مشغول هستند و سهم عمده‌ای در اشتغال منطقه دارند.

او افزود: البته تعداد بارانداز‌های فعال در سطح شهرستان زیاد است، ولی واحد‌هایی که بالای ۴۰ نفر اشتغال دارند، ۱۲۰ واحد است.

مدیر جهاد کشاورزی بناب خاطرنشان کرد: کارخانجات سبزه پاک کنی شهرستان طرح‌های توسعه در مجموعه‌های خود دارند که نیاز به ارائه تسهیلات برای توسعه آن‌ها هست که امیدواریم با پرداخت تسهیلات مورد نیاز این واحد‌ها شاهد افزایش اشتغال در شهرستان باشیم.

خیری با اشاره به ظرفیت دامپروری شهرستان گفت: ۱۴۰ هزار راس دام سبک در شهرستان وجود دارد که در حاشیه شهر نگهداری می‌شوند و لذا برای تجمیع و انتقال آن‌ها به خارج شهر ۲۵۰ واحد دامی در نظر گرفته ایم که نیازمند حمایت تسهیلاتی از محل صندوق کارآفرینی امید هستیم.

 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار