ساختار بودجه‌بندی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی تشریح شد

معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت طی نشستی نحوه بازگشایی دانشگاه‌ها، رشد بودجه صندوق رفاه دانشجویان این وزارتخانه و افزایش مبلغ وام‌های دانشجویی را بررسی کرد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به بازگشایی دانشگاه‌ها اظهار کرد: در حال حاضر وزارت بهداشت در دو جبهه فعال است. از یکسو با ویروس کرونا مقابله کرده و شیوع آن را مدیریت می‌کند و از طرف دیگر در مسائل فرهنگی و آموزشی با قوت ظاهر می‌شود. خوشبختانه فعالیت‌های ما با توجه به شرایط تعطیلی دانشگاه‌ها متوقف نشد و تلاش کردیم تا زیرساخت‌های رفاهی و فرهنگی تقویت شود.

او گفت: با همکاری و تعامل خوبی که با معاونت آموزش صورت گرفت، اتفاقات بزرگی رقم خورد و همزمان با بازگشایی دانشگاه‌ها تجربه سخت، اما مهمی را از سرگذراندیم. دکتر حقدوست، رییس کمیته اپیدمیولوژی ستاد کشوری مبارزه با کرونا مدل‌های سه‌گانه‌ای را برای بازگشایی دانشگاه‌ها ارائه داد و امتیازات خوبی به دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذار کرد تا با توجه به شرایط منطقه و استان تصمیمات لازم توسط دانشگاه‌ها اتخاذ شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محیط دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها را ضروری دانست و تصریح کرد: خوشبختانه با شیوع ویروس کرونا تلفات جانی در دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی نداشتیم. سیاست ما این است که تمهیدات لازم باتوجه به شرایط شهرستان و استان تغییر پیدا کند. همواره توجه داشته باشید که نباید از پروتکل‌های بهداشتی کوتاه بیاییم؛ چرا که وزیر بهداشت بر تامین منابع مالی مقابله با کرونا در سراسر کشور تاکید دارد و مبالغی را برای هزینه‌کرد در این بخش به دانشگاه‌های علوم پزشکی اختصاص داده است.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: در موج دوم گسترش کرونا درگیری بیشتری در بین گروه‌های سنی جوان مابین ۳۵ تا ۴۵ سال داریم و ممکن است در موج‌های بعدی این سنین پایین‌تر بیاید. با توجه به اینکه در ماه‌های آتی شیوع آنفلوانزا نیز مشکل‌ساز می‌شود، لازم است که واکسن آنفلوانزا در اختیار کارورزان عزیز قرار گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود که به موضوع بودجه و منابع مالی اشاره داشت ضمن ابراز خرسندی از افزایش بودجه این معاونت اظهار کرد: خوشبختانه سال گذشته موفق شدیم برای اولین بار ۱۵۰۰ میلیارد ریال از محل هدفمندی یارانه‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تزریق کنیم. این اعتبار برای اولین سال بود که به دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت شد و این روند حمایتی همچنان ادامه دارد.

در ادامه دکتر سید عابدین حسینی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در این نشست مباحث بودجه‌ای این معاونت را به دو بخش بودجه ستادی و بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی تقسیم کرد و گفت: عدد بودجه ستادی که در سال ۹۸ مجموعا ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است به ۷۰ میلیارد تومان ارتقا داده شد.

او با بیان اینکه این افزایش بالغ بر هزار و ۳۰۰ درصد بوده است،گفت: این عدد به دو دسته تملک دارایی و بخش هزینه تقسیم می‌شود که از این مقدار بالغ بر ۵۴ میلیارد تومان اعتبار هزینه‌ای است. به دیگر عنوان کمک‌های اندکی که از ۱۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان به دانشگاه‌های علوم پزشکی کمک می‌شود از این محل است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار