در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

رشد ۲۰ درصدی تولید قارچ در راه است؛ آغاز صادرات قارچ به بازار‌های هدف

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی گفت: با آغاز فصل سرما پیش بینی می‌شود که تولید قارچ ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.

مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از آغاز صادرات قارچ خبر داد و گفت: اکثر کشور‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که نیاز‌های خود را از طریق صادرات و واردات فراهم کنند، بدین منظور صادرات قارچ کمابیش آغاز شده است.

او وضعیت کنونی تولید قارچ را مساعد ارزیابی کرد و افزود: اگرچه در شرایط فعلی عرضه و تقاضا با یکدیگر برابری دارند، اما با رونق صادرات دیگر شاهد مازاد تولید نخواهیم بود.

رجبی از افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید قارچ خبر داد و گفت: با آغاز فصل سرما، بسیاری از واحد‌ها که در فصل تابستان به دلیل نبود سیستم سرمایشی مناسب نتوانستند به تولید بپردازند، به امر تولید بازگشتند که با این وجود افزایش تولید قارچ دور از انتظار نخواهد بود.


بیشتر بخوانید


این مقام مسئول درباره آینده بازار قارچ بیان کرد: با توجه به رشد چشمگیر نهاده‌ها و افزایش روزمره قیمت، نرخ قارچ طی روز‌های اخیر ۲۰ تا ۲۵ درصد به منظور کاهش زیان تولیدکنندگان افزایش یافت.

او در پایان عرضه روزانه قارچ در بورس کالا را ۳۰ تا ۵۰ تن اعلام کرد و گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی، احتمال رشد ۲۰ درصدی تولید و آغاز صادرات، پیش بینی کمبود در بازار وجود ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار