راه پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا چیست؟

کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت قم برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا رعایت نکاتی را توصیه کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، به نقل از مرکز بهداشت قم ،فاطمه عابدی آستانه،کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت قم با بیان این که راه پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا مشابه کروناست، گفت: افراد می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی که برای جلوگیری از ابتلا به کرونا لازم است، از ابتلا به آنفلوانزا نیز پیشگیری نمایند.

او افزود: شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون قبل از خوردن خوراکی، بعد از ورود به منزل، بعد از اجابت مزاج و تعویض کهنه بچه لازم است.

عابدی اضافه کرد: باید زیر ناخن‌ها، لای انگشت‌های دست، خطوط کف دست و مچ دست به‌خوبی شسته و انگشتر نیز باید جداگانه شست‌وشو داده شود.

به گفته کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت قم اگر شستن دست‌ها صحیح انجام شود، ۵۰ درصد از ابتلا به بیماری‌های عفونی پیشگیری می‌شود.

عابدی آستانه تاکید کرد: موقع عطسه و سرفه حتما از دستمال استفاده و دستمال داخل سطل زباله درب دار انداخته شود و اگر دستمال همراهمان نبود از ناحیه آرنج استفاده کنیم.

او تاکید کرد: افرادی که احساس می‌کنند بیمار هستند نباید در تجمعات از جمله اتوبوس، تاکسی، محل کار، مدرسه، مسجد، حسینیه، حرم، مهمانی، عروسی، عزا و هیئت حضور پیدا کنند، چون در این تجمعات افراد با فاصله کمتری قرار دارند و این مسئله باعث شیوع بیماری در جامعه می‌شود.

عابدی تصریح کرد: فرد بیمار باید فاصله یک تا ۲ متر را از سایر افراد رعایت کند و این مسئله در مورد افرادی که جزو گروه پرخطر محسوب می‌شوند، ضرورت بیشتری دارد.

به گفته کارشناس مرکز بهداشت قم، زنان باردار، کودکان زیر ۶ سال، افراد ۶۰ تا ۶۵ سال و افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن از جمله قلبی، کلیوی، ریوی و تنفسی جزو افراد پرخطر محسوب می‌شوند که باید ارتباطی با بیماران  آنفلوانزا نداشته باشند.

او تاکید کرد: بهترین درمان برای فردی که به بیماری آنفلوانزا مبتلا شده است، استراحت کامل در منزل می‌باشد و اگر حال بیمار رو به وخامت است باید به پزشک مراجعه کند.

کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت قم  بیان کرد: تغذیه افراد برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها، بسیار مهم است و افراد باید هر آنچه در طبیعت وجود دارد و حلال است، استفاده کنند.

عابدی آستانه به بیماران توصیه کرد: از استشمام بوی غذای سرخ‌کردنی و از خوردن ترشی‌ها و غذا‌های سرخ‌کردنی دوری کنند و از مایعات گرم مثل سوپ، آش، کدو، شلغم، لبو میل نمایند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار