در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر مقوی انجیر و گردو را به شما آموزش بدهیم.
مواد لازم:
۵۰۰ گرم انجیر خشک
۴/۵ فنجان آب
۳ فنجان شکر
۱/۲ آب یک عدد لیمو
۱ فنجان گردو
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را میریزیم و آن را کمی مخلوط میکنیم (آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه میجوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یک ربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
منبع: غذاکده
انتهای پیام/