استفاده از کدام مواد غذایی آلزایمر را ضربه فنی می کند؟

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: تغذیه مناسب از بروز آلزایمر جلوگیری می کند.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با اشاره به این که  برای جلوگیری از بیماری آلزایمر تغذیه مناسب یکی از راه های کاهش پیشرفت بیماری است گفت: بیماران آلزایمری به دفعات مصرف قند، شکر، نمک را کاهش دهند و از مصرف نوشابه، فست فود،کره، خامه، غذاهای سرخ کردنی پرهیز کنند.

دبیر انجمن تغذیه البرز با توجه به این که  بیماران آلزایمری باید کمتر دخانیات مصرف کنند گفت:  این بیماران حتما باید خواب کافی داشته باشند و اضافه وزن خود راکنترل کنند.

احدی با اشاره به این که  بیماران آلزایمری باید میوه های قرمز، حبوبات، گوشت را بیشتر مصرف کنند، گفت: مصرف فولیک اسید، امگاسه، امگانه، نان وغلات سبوس دار، ویتامین C و ویتامین E را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

او افزود: خوردن لبنیات پروبیوتیک (باکتری های مفید) برای تنظیم سرعت متابولیسم موادمغذی در دستگاه گوارش برای بیماران آلزایمری توصیه می شود.

انتهای پیام /ر  .ن

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.