سارق زورگیری که با استفاده از قمه گوشی موبایل دختر مهراب قاسم خانی را به سرقت برده بود دستگیر شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، چندی پیش مهراب قاسم خانی در یک پست اینستاگرامی از قربانی شدن دخترش توسط یک زورگیر خبر داد و نوشت: امروز یه عزیزی سوار ماشین دخترم شد و قمه رو گذاشت زیر گردنش و گوشیش رو ازش گرفت.

عکس‌ها مال دوربینیه که سرقت گوشی دخترم رو ثبت کرد. گفتم دوستان و خانواده اش ببیننش و بهش افتخار کنن که زندگیش رو از طریق زحمت دیگران میگذرونه.

گریه دختر مهراب قاسم خانی در مواجهه با دزد قمه کش در کلانتری + گفتگو با مهراب قاسم خانی و دخترش

این خبر بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشت تا اینکه ماموران کلانتری ۱۱۰ شهدای تهران سارق زورگیر دختر مهراب قاسم خانی را دستگیر کردند و برای شناسایی این سارق توسط قربانی در تماس با دختر مهراب قاسم خانی برای مواجه حضوری با سارق زورگیر از او خواستند به کلانتری شهدا برود.

صحبت‌های مهراب قاسم خانی در خصوص زورگیری از دخترش

دختر مهراب قاسم خانی پس از مواجه شدن با سارق زورگیر نتوانست اشک‌های خود را کنترل کند و به گریه افتاد.

مهراب قاسم خانی در خصوص روز حادثه گفت: ساعت ۱۰ صبح بیست و سوم شهریورماه امسال دخترم از خانه مان در پاسداران خارج شد و زمانی که قصد داشت با خودرو به مقصدش برود، یک سارق زورگیر به داخل خودرو خم شد و با تهدید قمه گوشی موبایل دخترم را به سرقت برد. در ادامه سرایدار یکی از خانه‌ها قصد دستگیری سارق زورگیر را داشت که سارق با قمه کشی باعث ترس وی شد. تمام تصاویر زورگیری و فرار سارق در دوربین مداربسته ضبط شده است. ما برای دستگیری این سارق پیگیری‌های لازم را کردیم و در این مدت دخترم مدام با ماموران پلیس در تماس بود.

مهراب قاسم خانی در ادامه از ماموران کلانتری ۱۱۰ شهدا و سرهنگ حیدری تشکر کرد و گفت: از یک هفته قبل ماموران پلیس اسم و آدرس سارق زورگیر را به ما دادند و برای فرار نکردن این سارق از تله پلیس، ماموران گفتند که هیچ جا در این مورد حرف نزنیم تا اینکه امروز سارق زورگیر بعد از چند هفته به خانه شان بازگشت و ماموران پلیس او را دستگیر کردند.

دختر مهراب قاسم خانی هنوز ترس دارد

قاسم خانی در خصوص وضعیت روحی دخترش گفت: این حادثه باعث شده دخترم از بیرون رفتن بترسد و حتی زمانی که قصد دارد خودرویش را به داخل پارکینگ منتقل کند از من می‌خواهد مقابل در پارکینگ مراقب وی باشم.


بیشتر بخوانید


قاسم خانی گفت: سارق باید معرفت داشته باشد و متوجه ضرر روحی و روانی قربانی باشد و من فکر می‌کنم الان با این وضعیت قیمت‌ها یک گوشی تلفن همراه دردی را دوا نمی‌کند. دخترم حتی زمانی که کنار من است صدای موتور می‌شنود به شدت می‌ترسد و حتی برخی اوقات گریه هم می‌کند. امیدوارم این افراد تا زمانی که متوجه شوند این رفتارشان درست نیست در زندان بمانند نه اینکه با گذاشتن وثیقه سریع از زندان خارج شوند و دوباره این رفتار‌ها را از سر بگیرند. وقتی ماموران برای مواجهه حضوری تماس گرفتند نمی‌دانستم قرار است چه رفتاری از خودم نشان ندهم، واقعا دوست ندارم برای دختر شخص دیگری این اتفاق رخ بدهد.

گریه دختر مهراب قاسم خانی در مواجهه با دزد قمه کش در کلانتری + گفتگو با مهراب قاسم خانی و دخترش

اشک‌های دختر مهراب قاسم خانی زمان مواجهه با سارق زورگیر

در ادامه دختر مهراب قاسم خانی گفت: هنگامی که می‌خواستم خودرویم را روشن کنم صدای فریاد زورگیر را شنیدم که می‌گفت تلفن همراهت را میدی یا بکشمت، بلافاصله در خودرو را باز کرد و سارق زورگیر با یک قمه داخل خودرو خم شد و تلفن همراه ام را از دستم گرفت و متواری شد. در این مدت همچنان تصویر سارق قمه به دست در ذهنم است و کاملا از نظر روحی به هم ریخته ام.

وی ادامه داد: زمانی که سارق از خودرو خارج شد از مردم کمک خواستم که سرایدار یک خانه متوجه این موضوع شد، اما زمانی که سرایدار قمه سارق را دید ترسید و نتوانست تعقیبش کند، اما نمی‌دانم چرا الان که این سارق دستگیر شده است در صورت من نگاه می‌کند و می‌گوید که قمه نداشته است، می‌توانم تصویر قمه این سارق زورگیر را نقاشی کنم.

وی گفت: من سارق زورگیر را قبل از اینکه بخواهد نقشه اش را عملی کند دیدم که با ماسک سفید منتظر است، اما نمی‌دانستم او چه فکری در سرش است.

دختر مهراب قاسم خانی در آخر از ماموران پلیس تشکر کرد و گفت که شاید از امروز به بعد کمی آرام‌تر شوم.

منبع: رکنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
♧♧♧♧
۱۰:۲۹ ۲۷ مهر ۱۳۹۹
همسایه ی ما هستن اصلا دختره با مادرش زندگی میکنه و خود مهراب قاسم خانی اصلا اینجا نیست
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۰:۰۵ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
مهراب که هشتگ اعدام نکنید میزد همه عمر
دیدی که چگونه دزد گوشی دخترشو دزدید
#دزد_گوشی_دختر_قاسمخانی_را_آزاد_کنید
Poland
محمد انصاری
۲۰:۵۱ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
یکی از دستاشو قت کنن
Iran (Islamic Republic of)
ابوذر کوکبی
۱۴:۳۸ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
بره نون بازوشو بخوره ما هم نداریم ما هم داریم با این مشکلات نفس گیر اقتصادی دست و پنجه نرم میکنیم ولی دلیل نمیشه دست به همچین کارهای بذلانه ای بزنیم
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۱۳:۵۰ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
حرقی ندارم
Iran (Islamic Republic of)
افشین
۱۱:۴۰ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
باسلام همه خودشون روجای برادرقاسم خانی بزارن ببینن کسی بانامسشون اینطورکنه چه حالی پیدامیکنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
چندوقت دیگه همه روبه دزدی میارن مثلا اران کدوم کارهست که کارکنند تاهرچی تواشغال دونی ها چیزی گیر بیاد ...؟..ازاون ببعد تعدادشون بیشترمیشه.سیاستهایی که مردم رابه این روزانداخته باید روانشناسی شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
چندوقت دیگه همه روبه دزدی میارن مثلا اران کدوم کارهست که کارکنند تاهرچی تواشغال دونی ها چیزی گیر بیاد ...؟..ازاون ببعد تعدادشون بیشترمیشه.سیاستهایی که مردم رابه این روزانداخته باید روانشناسی شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
اشکالی نداره اقا محراب چرا به
اون عزیز خشونت نشون دادین #نه به خشونت
#نه به اعدام
#هشتک بزنین فقط
اما برا خودتون که رسید
داد بزن دختر بزرگ کردم تو بیای بترسونی
بله اقا محراب مام پسر بزرگ نکرده بودیم یه جانی جونشو بگیره
امثال شماها
فقط بدون فکر
هشتک بزنین
حالت چطوره الان
امیدوارم درس گرفته باشی
همه چیو سیاسی نکنین
بسه
یه ملت از دستتون عاصی هستن
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۰:۳۸ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
آقای قاسمخانی اون دزد هم جوونه اشکال نداره
تا وقتی توی این مملکت سلبریتی بی سواد وجود داره وضعمون همینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
ایناچین‌میزاریدیعنی‌خبرای‌بهترنداریداززندگی‌مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
باید دستشو قطع کرد
تا بفهمه عاقبت دزدی چیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۰۱ تير ۱۴۰۱
چرا باید قطع بشه شاید بنده خدا ناچار بوده اینکار رو کرده خودش میگه هرراهی رفتم نشد
Iran (Islamic Republic of)
میم الف
۰۹:۴۷ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
اره هیچکس دوست نداره.
پس حداقلش اینه که شما عذر خواهی کنی بابت هشتک#اعدام_نکنید که زدی برای یه قاتل!
Iran (Islamic Republic of)
مهلا
۰۹:۰۵ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
باید انگشتاشو قطع کنن بعدش تکرار شد دستشو بعد...
آخرین اخبار