در این مطلب قصد داریم روش تهیه قیمه با پنیر کبابی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اضافه کردن ادویه‌ها و چاشنی‌هاست که طعم یک غذا را منحصر به فرد و به یادماندنی خواهد کرد. برای مثال قیمه! اگر تا به حال چاشنی خورش قیمه‌تان لیمو عمانی و ادویه‌هایی که استفاده می‌کردید، زردچوبه، دارچین و نمک و فلفل بود، پیشنهاد می‌دهیم این دستورالعمل را حتما دنبال کنید. البته علاوه بر چاشنی و ادویه‌هایی که به کار بردیم، این خورش قیمه یک تفاوت دیگری با خورش قیمه معمولی دارد و آن این است که علاوه بر گوشت از پنیر کبابی استفاده کردیم. با طرز تهیه خورش قیمه با پنیر کبابی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه قیمه با پنیر کبابی

گوشت راسته یا مغز ران گوسفندی نیم کیلوگرم
پنیر کبابی  یک بسته
آب یا استاک گوشت سه پیمانه
پیاز بزرگ یک عدد
لپه یک پیمانه
لیمو عمانی پنج عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین دو تا سه تکه
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه مقدار کمی
هل دو عدد
زنجبیل رنده شده یک تکه کوچک
گل محمدی یک قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورش قیمه با پنیر کبابی

برای درست کردن خورش قیمه باید تا جایی که ممکن است، گوشت خورشتی را ریز خرد کنید. پیازی را هم که برای درست کردن قیمه استفاده می‌کنید، حتما باید به صورت نگینی خرد کنید.

داخل یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز‌های نگینی خرد شده را داخل روغن خوب سرخ کنید. برای تهیه قیمه بسیار مهم است که پیاز خیلی خوب سرخ شده باشد؛ بنابراین پیاز را خام برندارید.

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن ریخته رو روی حرارت قرار دهید. گوشت‌های خورشتی را که ریز خرد کرده‌اید به روغن اضافه کرده و صبر کنید تا یکطرف گوشت رنگ بگیرد. در اینصورت گوشت‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم رنگ بگیرد.

چوب دارچین و زردچوبه را اضافه کنید و اجازه دهید تا زردچوبه کاملا رنگش عوض شود.

در این مرحله کمی فلفل و بعد لپه را اضافه کنید سپس به تفت دادن ادامه دهید.

حالا دو عدد هل را اضافه کنید و در همان حالت دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.

بعد از یک دقیقه پیازی که خوب سرخ کردید و کاملا قهوه‌ای شده را اضافه کنید و یک مقدار استاک یا آب به مواد اضافه کنید. در خورش را ببندید تا خورش آرام شروع به پختن و جا افتادن کند.

در این فاصله لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کرده و با آب، کمی بجوشانید. سپس آب را دور ریخته و دوباره این کار را تکرار کنید.

لیمو عمانی‌ها را در نیمه پخت به خورش اضافه کنید.

پنیر کبابی را از بسته بندی خارج کرده و به صورت مکعبی شکل خرد کنید. سپس صفحه گریل را چرب کرده روی صفحه گریل سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی‌رنگ شود.

زنجبیل رنده شده و پنیر کبابی را در آخر به خورش اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

بعد از این که قابلمه را از روی حرارت برداشتید، گل محمدی را اضافه کنید. خورش قیمه با پنیر کبابی آماده است. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۶:۴۰ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
پنير كبابى ديگه چيه؟ توضيح دهيد
آخرین اخبار