معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش:

زنجیره دفاعی محکمی از شمال خلیج فارس تا اقیانوس هند ایجاد شده است

امیر دریادار کاویانی گفت: ساخت ناوشکن سهند و اجرای ماموریت توسط این ناوشکن در آب‌های بین المللی مشت محکمی بر دهان کسانی است که مدعی‌اند ایران توان ساخت ناوشکن را ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، امیر دریادار حمزه‌ علی کاویانی، معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش صبح امروز در مراسم استقبال از ناوگروه شصت و نهم نداجا در بندرعباس گفت: نیروی دریایی ارتش در کنار سایر نیرو‌های مسلح کشورمان زنجیره دفاعی محکمی از شمال خلیج فارس تا اقیانوس هند در برابر هرگونه تهدید و تجاوز ایجاد کرده است.

دریادار کاویانی افزود: به دشمنان اعلام می‌کنیم که پاسخگوی هرگونه تهدیدی به آب‌های سرزمینی و منافع کشورمان خواهیم بود.

او گفت: حضور ما در دریا‌ها به صورت مداوم، مستمر و اقتدار آفرین خواهد بود و این حضور در تداوم اجرای دستور‌های فرمانده کل قوا است.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به بازگشت موفقیت آمیز ناوگروه شصت و نهم نداجا از آب‌های آزاد و خلیج عدن و اعزام هفتادمین ناوگروه به آب‌های بین المللی اشاره کرد و افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز در دریا‌ها حضور دارد و از ناوگان نفتی، تجاری و شیلاتی کشور حمایت می‌کند.

دریادار کاویانی گفت: یکی از ویژگی‌های خاص ناوگروه شصت و نهم نیروی دریایی ارتش و انجام موفقیت آمیز ماموریت ۶۷ روزه در آب‌های آزاد و خلیج عدن، حضور ناوشکن بومی و توانمند سهند به عنوان سرفرماندهی بود.

او افزود: ناوشکن تمام ایرانی سهند که اکنون در عرصه دریا‌ها می‌درخشد یادگار همان سهندی است که آمریکایی‌ها در سال ۶۷ ناجوانمردانه آن را در خلیج فارس هدف قرار دادند.

او گفت: ساخت ناوشکن سهند و اجرای ماموریت توسط این ناوشکن در آب‌های بین المللی مشت محکمی بر دهان کسانی است که مدعی‌اند ایران توان ساخت ناوشکن را ندارد.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش افزود: امروز توانمندی و اقتدار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران فراتر از ساخت ناوشکن است و می‌تواند مشت محکمی در برابر تهدید‌ها به آمریکا وارد کند.

ناخدا یکم ستاد محسن رزاقی، فرمانده ناوگروه شصت و نهم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: اجرای دستور‌ها و فرمان ابلاغی فرماندهی کل قوا، حفظ و حراست از منافع کشور در آب‌های دور دست، خنثی کردن طرح ایران هراسی، به اهتزاز در آوردن پرچم کشورمان در آب‌های بین المللی و تامین امنیت کشتی‌های تجاری و نفتی ایران از جمله اهداف اعزام ناوگروه شصت و نهم نیروی دریایی ارتش به آب‌های آزاد و خلیج عدن بود.

رزاقی افزود: ناوگروه شصت و نهم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ماموریت ۶۷ روزه خود ۷ هزار و ۸۸۸ مایل دریایی را پیمود و ۲۰ یگان شناوری و پروازی را شناسایی کرد و ۱۷۶ فروند کشتی تجاری و نفتکش را نیز مانیتورینگ و آمادگی خود را برای کمک به آن‌ها در صورت نیاز اعلام کرد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار