کد خبر: ۷۵۲۸۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۵
۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۵
کد خبر : ۷۵۲۸۹۷۴

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پنکیک پنیر و بیکن را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنکیک همیشه وسوسه‌تان می‌کند! حتی وقتی که با خودتان فکر می‌کنید حسابی سیر شده‌اید و جای یک لقمه غذا هم ندارید. این خوراکی خوشمزه که اولین‌بار توسط یونانی‌ها در سال‌های خیلی دور، تهیه شد، حالا یک صبحانه یا میان‌وعده پرطرفدار است. رفته رفته به دستور پخت اولیه این خوراکی خوشمزه چیز‌های متنوعی اضافه شد تا همه سلیقه‌ها را راضی نگه‌دارد. یکی از آنها، طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن است.


بیشتربخوانید

این دستور پخت در کافه‌ها و رستوران‌های آلمانی بسیار رایج است و امتحان کردن آن به‌عنوان یک میان‌وعده سبک و هیجان انگیز، می‌تواند تجربه جالبی باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا این دستور را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک پنیر

بیکن دودی خرد شده ۲۰۰ گرم
خامه ترش ۲۰۰ میلی لیتر
جوز هندی خرد شده به اندازه بین دو انگشت
زیره یک قاشق چای‌خوری
پنکیک آماده شده از قبل چهار عدد بزرگ
موسیر تازه و خرد شده دو عدد
پنیر موزارلا رنده شده  ۵۰ گرم
خیار حلقه شده یک عدد بزرگ
سرکه سفید دو قاشق غذاخوری
شوید تازه و خرد شده دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک پنیر

پیش از هر کاری صفحه گریل را گرم کنید، زمانی‌که حس کردید به دمای مطلوب رسیده است می‌توانید بیکن‌های دودی خرد شده را روی سینی گریل ریخته و اجازه بدهید تا کاملا‌تر شوند.

در ادامه خامه ترش، زیره و جوز هندی را در یک ظرف با هم مخلوط کنید تا کاملا طعم یکدیگر را به‌خود بگیرند.

حالا یکی از پنکیک‌هایی که قبلا آماده کرده بودید را روی صفحه گریل قرار دهید. مخلوط چاشنی خامه را روی سطح پنکیک بریزید (طوری‌که مواد به سه پنکیک دیگر هم برسد).

لایه بالایی را با تکه‌های بیکن، پنیر و موسیر پر کنید تا کاملا سطح کار یکدست شود.

پنکیک پنیری را به مدت دو تا سه دقیق روی گریل نگه‌دارید تا کاملا برشته شود و پنیر روی آن حباب‌های کوچکی داشته باشد. در همین زمان شما فرصت دارید که حلقه‌های خیار را با سرکه و شوید خرد شده ترکیب کنید و برای سرو در کنار غذا آماده داشته باشید.

پنیکیک شما آماده است، می‌توانید آن‌را به همراه نوشیدنی‌های خانگی میل کنید.

چند نکته

می‌توانید جایگزین‌های دیگری همچون تکه‌های مرغ خرد شده را برای بیکن در نظر بگیرید.
بسته به ذائقه و رژیم‌تان می‌توانید پنیر‌های متنوعی به این دستور اضافه کنید.
یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها برای همراهی این غذا، موهیتو و لیموناد هستند.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر