کد خبر: ۷۵۲۸۹۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۴:۲۴
۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۴:۲۴
کد خبر : ۷۵۲۸۹۷۶

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش زرشک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج نیم کوب - نیم پیمانه
آب زرشک -۶ قاشق غذاخوری
بلغور گندم - یک پیمانه
پیاز - یک عدد بزرگ
لوبیا سفید - یک پیمانه
سبزی آش خرد شده - ۵ پیمانه
آب‌غوره، روغن کنجد، نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل - به میزان لازم


بیشتربخوانید

طرز تهیه
۱- حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم، لوبیا سفید را با آب و زردچوبه کاملا می‌پزیم.
۲- بلغور گندم، برنج و سبزی آش را به همراه کمی نمک، فلفل و زنجبیل، می‌پزیم و به لوبیا اضافه می‌کنیم.
۳- پیاز را با کمی روغن کنجد، کمی زردچوبه و ادویه تفت می‌دهیم و به آش می‌افزاییم. آب زرشک را کمی قبل از پخت کامل آش، به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد.
۴- می‌توانیم موقع صرف غذا از آب‌غوره استفاده کنیم.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر