۲۸ / ۰۷ / ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۴
/

آخرین چین چای - گیلان

الهه فلاح بلند طبع دوشنبه ۲۸ / ۰۷ / ۱۳۹۹ | ۰۶:۵۴ https://www.yjc.ir/00Vaq6
برداشت برگ سبز چای در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می‌شود. چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، چین تابستانه از اواخر خردادماه و چین پاییزه نیز از مهرماه انجام می‌شود. چای پس از آب پرمصرف‌ترین نوشیدنی جهان است و یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تئین وآنتی‌اکسیدان‌ها است، و دارای طعمی مطلوب که کمی تلخ و گس می‌باشد. ‎
عضویت در کانال سروش عکس
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۸
ایران زیبای ما. همیشه سبز و سرفراز باشی.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
عضویت در کانال سروش عکس