کد خبر: ۷۵۳۵۵۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۰
۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۰
کد خبر : ۷۵۳۵۵۴۸

پلو لوبیا سفید ساده و خوشمزه؛ سرشار از پروتئین + طرز تهیه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پلو لوبیا سفید را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربای کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
سیر- ۲ حبه
روغن - به میزان لازم
پیاز - ۱ عدد
خرما - ۸ عدد
کشمش - ۳ قاشق سوپ خوری
گوشت - ۲۰۰ گرم
برنج - یک ونیم پیمانه
لوبیا سفید - یک پیمانه
زردچوبه - به مقدار لازم
ادویه (پلویی) – ۲ قاشق غذاخوری
نمک - به مقدار لازم


بیشتربخوانید

طرز تهیه
۱-در یک ظرف، زردچوبه را با روغن تفت می‌دهیم، لوبیایی را که از قبل خیسانده ایم آبکش می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.

۲- سپس به آن آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملا بپزد. زمان پخت لوبیا دو ساعت طول می‌کشد.

۳- در انتهای پخت، نمک را به آن اضافه می‌کنیم.

۴-در یک ظرف جدا، گوشت را با سیر، پیاز و دارچین تفت می‌دهیم و به آن، آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملا پخته شود.

۵- برنج را در آب می‌جوشانیم، لوبیا را به آن اضافه و سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم. دقت کنید که برنج در زمان آبکشی، باید کمی زنده‌تر از حالت معمول باشد.

۶- سپس پوست خرما‌ها را می‌گیریم، هسته آن‌را جدا و در روغن یا کره سرخ می‌کنیم.

۷- کشمش را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

۸-قابلمه‌ای راکه برای دم کردن برنج در نظر گرفته ایم با روغن چرب می‌کنیم.

۹- ابتدا پلو را در قابلمه می‌ریزیم و گوشت و خرما را لا به لای برنج قرار می‌دهیم.

۱۰-زعفران آب کرده را به لایه آخر اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم برنج دم بکشد. برای تزیین از کمی پیازچه خردشده استفاده کنید.


نکات
ادویه پلویی مخلوطی از گل سرخ، هل کوبیده، ریشه جوز هندی، میخک کوبیده، دارچین و زیره سیاه است. حتما از شب قبل لوبیا‌ها را خیس کنید یا یک‌بار آن‌را بجوشانید.

یکی از خواص لوبیا سفید کاهش قند خون است، علاوه بر آن موجب کاهش فشار خون هم می‌شود. یکی از خواص مفید لوبیا سفید پایین بودن میزان چربی و بالا بودن میزان پروتئین آن است. لوبیا سفید باعث جلوگیری از بروز ناراحتی‌های قلبی و عروقی می‌شود. همچنین خاصیت درمان کنندگی در برابر بیماری یبوست را دارد.این لوبیای مفید برای هیچ کدام از گروه‌های خونی مشکل ایجاد نمی‌کند. لوبیا سفید دارای سدیم و پتاسیم زیادی است و با ایجاد تعادل بین این دو عنصر فشار خون و ضربان قلب را تنظیم می‌کند. لوبیا سفید منبع منگنز و مس هم است.

 

منبع: خراسان

انتهای پیام/

بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
هدیه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
من لوبیا سفید رو با شوید و برنج دم میکنم، دارچین هم میزنم، یه جورایی مثل همون باقلا پلو فقط بجای باقلا لوبیا سفید میریزم، عالیه، امتحان کنید.
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر