کد خبر: ۷۵۳۸۸۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۳
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۳
کد خبر : ۷۵۳۸۸۰۴

طرز تهیه حمص لبو یک پیش غذای جذاب و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه حمص لبو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا به حال بار‌ها نام حمص را شنیده‌اید، پیش‌غذایی که قبلا امتحان کرده‌اید. حمص کلاسیک معمولا با نخود پخته تهیه می‌شود و کرم رنگ است. در حالی‌که این پیش‌غذای خوشمزه را می‌توان با مواد مختلف دیگر هم درست کرد مثلا حمص کدو حلوایی یا لبو که امروز می‌خواهیم به شما آموزش دهیم. سس مورد نظر ما از هر نظر با حمص کلاسیک همیشگی تفاوت دارد.

حمص لبو پیش‌غذایی با ترکیب رنگ صورتی و قرمز است که ادویه‌های طعم‌دهنده متنوعی دارد. شما می‌توانید این پیش‌غذای سالم را به عنوان دیپ در کنار کراک، چیپس و ... سرو کنید. این پیش‌غذا در کوتاه‌ترین زمان و به راحتی با چند ماده اولیه ساده از جمله لبو، ارده، آب لیموترش و ادویه به کمک یک غذاساز تهیه می‌شود و غذای مقوی و سرشار از فیبر برای گیاه‌خواران است. وجود لبو در این ترکیب طعم شیرین دل‌پسندی به حمص می‌دهد به طوری‌که به هیچ وجه نمی‌توان از این پیش‌غذای رنگارنگ و جذاب گذشت.

مواد لازم برای تهیه حمص لبو

چغندر (سایز متوسط) چهار تا پنج عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
ارده دو قاشق غذاخوری
آب لیمو‌ترش دو قاشق غذاخوری
سیر (ریز خرد شده) یک عدد
زیره یک قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حمص لبو

برای تهیه این حمص ابتدا چغندر‌ها را پوست گرفته، بخارپز کنید و پس از آن لبو‌ها را ریز خرد کنید.

لبو، ارده، آب لیموترش، سیر، زیره و نمک را در غذاساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.

در حالی‌که غذاساز در حال مخلوط کردن مواد است، روغن زیتون را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و آن را آنقدر مخلوط کنید تا کاملا نرم و یک‌دست شود. ترکیب کامل مواد تقریبا پنج دقیقه زمان می‌برد، اما در صورتی که حمص شما کاملا یک‌دست نشده بود، این کار را برای مدت زمان بیشتری ادامه دهید.

مخلوط تهیه شده را کمی مزه کنید و با توجه به سلیقه خود روغن زیتون، فلفل، سیر و یا آب لیمو‌ترش بیشتری به آن اضافه کنید.

دیپ آماده شده را در یک کاسه بریزید و با انواع سبزیجات مثل جعفری تازه، لیمو و یا آجیل تزیین کنید.

نکات طرز تهیه حمص لبو

می‌توانید این دیپ خوشمزه را تا پنج روز در یخچال و در ظرف در بسته نگه دارید.
در صورتی که به غذاساز دسترسی ندارید از مخلوط‌کن استفاده کنید.
حمص لبو زمانی که در یخچال می‌ماند غلیظ می‌شود، هنگام سرو حمص می‌توانید آن را با یک قاشق غذاخوری آب سرد هم بزنید تا کمی رقیق شود. این کار باعث می‌شود که دیپ ما دقیقا به غلظت اولیه برگردد.

منبع:کتاب کاله

انتهای پیام/

بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک مسکن-جشنواره شهید رجایی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر