کاهش ۴۷ درصدی تولید تخم مرغ در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از کاهش ۴۷ درصدی تولید تخم مرغ در استان خبر داد.

عطایی نژاد معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: مشکلات مربوط به تامین نهاده‌های دامی، دارو و واکسن سبب شد تا میزان تولید تخم مرغ تجاری در استان در شش ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال یک هراز و ۴۲۰ تن معادل ۴۷ درصد کاهش یابد.

او با بیان آنکه میزان تولید تخم مرغ در استان به اندازه نیاز مصرف کنندگان نیست، افزود: سرانه مصرف سالانه تخم مرغ در استان ۱۱/۸ درصد است، اما با توجه به کاهش تولید تخم مرغ تجاری، امسال صادرات این محصول از مازندران صورت نگرفت.

معاون بهبود تولیدات دامی استان افزود: میزان تولید تخم مرغ در شش ماهه نخست امسال ۹ هزار و ۹۰۷ تن بود که از این مقدار ۶/۳۸ درصد صنعتی و بیش از ۹۳ درصد از سوی سایر ماکیان بود.

مازندران رتبه نهم را در تولید تخم مرغ در کشور دارد. مصرف روزانه یک عدد از این ماده غذایی، ۳ درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و ۴ درصد نیاز انرژی یک زن بالغ را تأمین می‌کند.
 
انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار