رئیس پلیس راهور ناجا خبر داد؛

ترخیص ۸۳۷ هزار موتورسیکلت رسوبی در پارکینگ‌های پلیس به زودی

سردار هادیانفر گفت: موانع ترخیص ۸۳۷ هزار دستگاه موتورسیکلت رسوبی موجود در پارکینگ‌های پلیس را برطرف کردیم.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به تغییر رویه‌هایی که در توقیف وسایط نقلیه وجود دارد، گفت: طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی را از فردا (یکشنبه هجدهم آبان ماه) آغاز خواهیم کرد. تعداد موتورسیکلت‌ها در پارکینگ‌ها‌ی سراسر کشور ۸۳۷ هزار دستگاه است که به دلیل تخلف‌های راهوری، انتظامی، آگاهی و دستور مقام قضایی توقیف شده‌اند.

وی ادامه داد: بنا به دستور فرمانده ناجا قرار است که این موتورسیکلت‌ها با سرعت بالایی در اختیار صاحبانشان قرار گیرند. سعی شده تا موانع ترخیص برای موتورسیکلت‌های توقیف شده از ۹۸/۱۲/۲۹ به قبل برطرف شود تا هرچه سریعتر این کار صورت گیرد. موانعی در این کار وجود داشت یکی از این‌ها هزینه‌ نگهداری از موتورسیکلت‌ها بود که در شهری مثل تهران به ازای هر شبانه روز ۷۲۰ تومان و در بعضی از شهر‌ها حداقل ۱۸۰ تومان است.

وی افزود: در این راستا برای تسهیل و تشویق برای آزادسازی موتورسیکلت‌ها نرخ نگهداری را بر مبنای سال ۹۴ محاسبه کردیم.


بیشتر بخوانید


رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: یکی دیگر از موانعی که وجود داشت، جریمه‌های تخلفات موتورسیکلت‌ها بود که بر اساس آنچه که در ماده ۵ پیش بینی شده بود، کمیسیون عالی تشکیل جلسه داد تا برخی از هزینه‌ها به قیمت جریمه اول بازگردد و از جریمه دو برابری خارج شود.

سردار هادیانفر گفت: بیمه مرکزی نیز متعهد شده که طرح تقسیط و بخشودگی را اجرا کند که به وجود آمدن این شرایط می‌تواند خیلی کمک کننده باشد.

رئیس پلیس راهور ناجا اظهار کرد: برای کاهش تجمعات استان‌ها می‌توانند این طرح را به صورت زوج و فرد اجرا کنند. این طرح از فردا به مدت ۲ ماه اجرا می‌شود و امید است این حجم زیاد از موتورسیکلت‌های بلاتکلیف تعیین تکلیف شود. هدف اصلی ما این است که موتور‌ها به صاحبان اصلی خود برسند و احراز هویت به صورت کامل انجام شود.

سردار هادیانفر ادامه داد: همه بخش‌های مختلف راهور و همه استان‌ها در این طرح شرکت خواهند کرد و پلیس + ۱۰ نیز مشارکت خواهد داشت تا این طرح با موفقیت انجام شود. هدف این است که ترخیص به صورت یک ساعته انجام شود. مالک باید با کارت سبز و کارت ملی و کارت عابر بانک خود به دفاتر مراجعه کند. افراد متصرف نیز در سیر ترخیص قرار می‌گیرند. بیش از ۱۱۰۰ دفتر پلیس + ۱۰ نیز در این طرح حضور دارند.

او با اشاره به اینکه صرفا اصل جریمه‌ها دریافت می‌شود، تصریح کرد: مالکین محترم باید با رعایت دستورالعمل‌ها از این فرصت استفاده کنند. اگر شخصی در این دو ماه برای ترخیص مراجعه نکند، موتورسیکلت بلاصاحب شناخته می‌شود و به فروش می‌رسد و مبلغ فروش نیز تا شش ماه نگهداری می‌شود تا اگر مراجعه کردند به آن‌ها پرداخت شود، اما پس از آن ۶ ماه پول به حساب بیت المال خواهد رفت.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: افرادی که گواهینامه ندارند نیز در صورت تعهد به اینکه از موتورسیکلت خود استفاده نمی‌کنند و صرفا قصد فروش یا انتقال به محل سکونت را دارند نیز می‌توانند به وسیله خودرو‌های باری موتورسیکلت خود را ترخیص و منتقل کنند.

سردار هادیانفر گفت: شرایط ما بسیار آسان است و هیچ سخت گیری نشده است. تلاش داریم مردم به اموال خود برسند. فرآیند‌های سیستمی نیز تسهیل و موانع برطرف شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار