کد خبر: ۷۵۵۱۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
۰۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
کد خبر : ۷۵۵۱۴۰۰

فوت و فن‌های تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چطور در خانه ذرت مکزیکی درست کنیم و لذت ببریم؟

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی:

کنسرو ذرت: یک عدد
پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه دیگری: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو و روغن زیتون: به مقدار کافی


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت ذرت مکزیکی:

۱. ابتدا کنسرو ذرت را در یک ظرف خالی کنید و آب را جدا کنید. سپس با مقداری کره تفت دهید.

۲. ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و در مرحله آخر پنیر و آبلیمو و مقداری روغن زیتون هم با آن مخلوط کنیدو

۳. زمانی که پنیر کاملا آب شد ذرت مکزیکی آماده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
S
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۷
اکی
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر