طرز تهیه چیکن کوردون بلو

در گزارش زیر طرز تهیه چیکن کوردون بلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوردون بلوکه در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می‌غلتونند و سرخ میکنند.

مواد لازم:

سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۲ عدد
ژامبون ۴ عدد
پنیر ورقه‌ای (گودا، چدار یا پنیر دلخواه) ۴ ورقه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری مقداری
آرد سفید مقداری
نمک و فلفل سیاه مقداری
سویا سس یا آبلیمو مقداری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
سینه‌های مرغ رو از قبل با سویا سس و نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
ابتدا سینه مرغ را لای دو کیسه فریزر میگذاریم و با بیفتک کوب یا گوشت کوب میکوبیم تا نازک و پهن شود.
سپس روی سطح کار قرار میدهیم، یک لایه ژامبون بر روی فیله میگذاریم و بر روی ژامبون یک ورقه پنیر.
بعد از پایین رول میکنیم و بعد از رول شدن کامل با خلال دندون ثابت نگه میداریم.
سپس رول‌های آماده رو ابتدا در آرد ساده، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد هم در پودر سوخاری می‌غلتونیم.
کوردون بلو‌های آماده رو در مقداری روغن در تابه سرخ میکنیم.

منبع:سرآشپز

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.