ارائه خدمات مشاوره حقوقی و انتخاب بهترین وکیل ملکی در سامانه دادیاب

یکی از اموری که از دیرباز محل مناقشات مختلف بوده و حتی در میان اهالی علم حقوق گاهی به اشتباه مقدس شمرده می شود، مالکیت است.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از اموری که از دیرباز محل مناقشات مختلف بوده و حتی در میان اهالی علم حقوق گاهی به اشتباه مقدس شمرده می شود، مالکیت است. موضوعی که تقریباً از ظهور جوامع بشری ظهور کرد و در باب اموال منقول و غیرمنقول و اواخر نیز در باب اموال فکری موضوعیت دارد. به علت ارزش بالای زمین و مستحدثاتی که بر روی آن ساخته شده است از گذشته موضوع مالکیت عرصه و اعیان زمین و ملک چالش های بسیاری را به وجود آورده است و حتی دیده‌ایم که دولت‌ها بر سر مالکیت اراضی به جنگ با یکدیگر پرداخته‌اند. در پی اختلاف بر سر املاک، دعاوی ملکی حادث می‌شوند. به همین دلیل از پرتکرارترین مواردی که اصولاً موکلین و شهروندان به دنبال آن می‌گردند می‌توان به وکیل ملکی، وکیل املاک، بهترین وکیل دعاوی ملکی، وکیل متخصص امور ملکی یا بهترین وکیل ملکی در تهران اشاره کرد. موارد بسیاری و سوالات زیادی در این باب مطرح می‌گردد که در این مقاله برخی از آن ها را توضیح خواهیم داد.

همانگونه که می‌دانید وکالت در وطن مألوفمان ایران، عمومی بوده و از لحاظ قانونی محدودیتی برای تخصص وکلا در نظر گرفته نشده است و وکلا پس از قبولی در آزمون دشوار کانون وکلا دادگستری، گذراندن دوران کارآموزی و نهایتاً پس از آن آزمون نسبتاً دشوار اختبار، وکیل پایه یک شده و امکان قانونی وکالت در تمامی پرونده ها و دعاوی را خواهند داشت لکن در سال های گذشته و با توجه به تخصصی شدن امور در تمام دنیا و تورّم قوانین که امکان کسب تخصص و تجربه کافی در تمامی حوزه‌های قانونی را از یک نفر سلب نموده و وکلا را به این نتیجه رساند که برای توفیق در عرصه وکالت و ساخت یک برند شخصی و به دست آوردن تجربه و علم عمیق، بایستی یکی از حوزه‌های حقوق را به عنوان حوزه‌ی تخصصی خود انتخاب نمایند. به عنوان مثال برخی از آنان حوزه خانواده را برای فعالیت انتخاب کرده‌اند، برخی از آنان جرایم سایبری، برخی حوزه مالکیت فکری، برخی حقوق کیفری و سایر حوزه های موجود و یکی از موضوعاتی هم که توسط خیل گسترده‌ای از وکلا به عنوان تخصص برگزیده شد، حوزه دعاوی ملکی است. از جمله امور حقوقی ملکی پر تکرار می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:

دعوی تصرف عدوانی

دعاوی تصرف از جمله دعاوی پرتکرار در امور ملکی است. زمانی که فردی بدون مجوز قانونی نسبت به تصرف ملک دیگری اقدام نماید، مرتکب تصرف عدوانی شده است. تصرف عدوانی می‌تواند واجد وصف کیفری نیز باشد و ممکن است فردی علیه مالک رسمی ملک نیز در دعوی تصرف عدوانی موفق به اخذ رأی به نفع خود در محاکم شود. برای وقوع تصرف عدوانی صرفاً باید اثبات نمود که خواهان پیش از خوانده ملک را در تصرف خود داشته و خوانده متعاقباً ملک را تصرف نموده و منشأ تصرف خوانده نیز قانونی نبوده و عدوانی است.

دعوی خلع ید

زمانی که فردی ملک دیگری را بدون وجود قرارداد یا منشأ قانونی در تصرف و تحت ید خود گرفته باشد، مالک ملک یا فردی که رأی قطعی مالکیت را از دادگاه اخذ کرده باشد با این دعوی می‌تواند تصرف متصرف غیر قانونی یا همان غاصب را خاتمه بخشد. در دعوی خلع ید، مالکیت خواهان باید محرز باشد. به عنوان مثال در املاکی که مالکیت آن‌ها به صورتی مشاعی است و چند نفر مشاعاً مالک هستند، در صورتی که یکی از این افراد نسبت به تصرف یا استفاده از ملک مشاع اقدام نماید، سایرین می‌توانند خلع ید ایشان را از ملک مشاع مطالبه نمایند.

دعوی ممانعت از حق

زمانی که فردی عموماً حق انتفاع یا حق ارتفاقی داشته باشد و دیگری او را از این حق محروم نماید، بحث ممانعت از حق موضوعیت پیدا می‌کند. به عنوان مثال اگر فردی از قدیم در ملک دیگری راه داشته و از این طریق به ملک خود می‌رسیده است و حالا فرد با تغییراتی در ملک، او را از عبور محروم می‌کند یا زمانی که مالک طبقه بالا تغییراتی در ملک خود می‌دهد که امکان استفاده از انشعابات آب و برق را برای طبقه پایینی غیرممکن می‌نماید، دعوی ممانعت از حق قابلیت طرح خواهد داشت.

دعوی صورتمجلس تفکیکی

زمانی که ملکی ساخته می‌شود، پس از صدور گواهی پایان کار، صورتمجلس تفکیکی که تعیین کننده حدود اربعه واحدهای اختصاصی، شماره و مساحت آن‌هاست می‌بایست صادر شود و پس از آن بر تقسیم‌نامه با رضایت تمام شرکا تنظیم و نهایتاً این امور منجر به صورت سند مالکیت تک برگی خواهد شد. تا پیش از تنظیم صورتمجلس تفکیکی و تقسیم نامه، تمام واحدها به نسبت سهم افراد در مالکیت مشاعی تمام آنان قرار داشته و هیچ یک از آنان نمی‌توانند مدعی مالکیت بر یکی از واحدها یا قسمت خاصی از ملک باشد. منشأ صدور صورتمجلس تفکیکی اداره ثبت اسناد و املاک کشوری می‌باشد.

انتخاب وکیل ملکی متخصص و مشاور حقوقی ملکی در سامانه دادیاب

ارائه خدمات مشاوره حقوقی و انتخاب بهترین وکیل ملکی در سامانه دادیاب

بعد از اینکه در مورد دعاوی ملکی پرتکرار در بالا صحبت کرده‌ایم، به این موضوع می‌پردازیم که چگونه بتوانیم بهترین وکیل ملکی و مشاور حقوقی را پیدا کنیم تا بتوانیم از خدمات آن‌ها بهره‌مند شویم. این که بهترین وکیل ملکی کیست و چه ویژگی هایی دارد را شاید به سختی بتوان پاسخ داد و حتی بتوان گفت پاسخ مصداقی به آن مقدور نباشد اما می‌توان معیارهایی برای انتخاب ارائه نمود. یکی از این معیارها مطالعه سوابق تحصیلی وکلا است که در کدام دانشگاه و تا چه مقطعی به تعلّم پرداخته و از محضر کدام اساتید حقوق بهره برده‌اند. موضوع دیگر که می‌توان از آن استفاده کرد بررسی سوابق شغلی وکلا است که با چه موکلین و اشخاص و شرکت‌هایی کار کرده‌اند و در کوله بار تجربیات خود چه توشه‌ای حمل می‌نمایند و مورد دیگری نیز که بهره بردن از آن خالی از لطف نخواهد بود این است که پیش از ارجاع پرونده به وکیل، در همان باب از وکیل مورد نظر مشاوره اخذ نمایید تا توان و تسلط ایشان را بیازمایید و پس از آن در صورتی که مورد تأیید شما قرار گرفت، پرونده خود را به ایشان ارجاع دهید.

یکی از طرقی که این روزها با پیشرفت تکنولوژی می‌توان برای اعمال راهکارهای انتخاب بهترین وکیل دعاوی ملکی از آن استفاده کرد، استفاده از سامانه‌های اینترنتی حقوقی است که یکی از بهترین و معتبرترین آن ها، "سامانه دریافت مشاوره و انتخاب وکیل دادیاب" است. افراد می توانند از طریق وبسایت دادیاب سوابق شغلی و تحصیلی وکلا را بررسی کرده و پیش از ارجاع پرونده به آن ها به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه جزئی، از آنان مشاوره بگیرند و پس از آن دعاوی ملکی را به آنان ارجاع بدهند. تخصص، خط قرمز دادیاب است و وکیل ملکی دادیاب ، وکیلی متخصص و کارآزموده است. پس اگر به دنبال وکیل ملکی، وکیل املاک، بهترین وکیل دعاوی ملکی، وکیل متخصص امور ملکی یا بهترین وکیل ملکی در تهران و سایر شهرهای ایران هستید، حتماً به سامانه دادیاب سر بزنید.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار