سالاد ایتالیایی کاپرزه؛ یک شام سبک و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه سالاد ایتالیایی کاپرزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد کاپرزه (سالاد کاپریس)، یکی از انواع سالاد‌های خوشمزه و پرطرفدار کشور ایتالیا می‌باشد. این سالاد معمولاً در وعده شام و به عنوان یک غذای سبک و مقوی سرو می‌شود. مواد اصلی این نوع سالاد پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی می‌باشد و ترکیب این دو به همراه چاشنی مخصوص و عالی آن، یک سالاد خوشمزه و متفاوت را تدارک خواهد دید. پنیر موتزارلا، یک نوع پنیر ایتالیایی می‌باشد که در اکثر سالاد‌های این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. میزان چربی و نمک این نوع پنیر پایین بوده و به دلیل سالم بودن و فواید آن به عنوان یک خوراکی مقوی و سالم طرفداران بسیاری دارد. گوجه فرنگی نیز از انواع سبزیجاتی است که در تمام سالاد‌های ما ایرانیان نیز استفاده و سرو می‌شود. می‌توانید از گوجه فرنگی‌های گیلاسی نیز برای تهیه این نوع سالاد ایتالیایی استفاده کنید.

چاشنی سالاد کاپرزه با استفاده از ترکیب مواد سس سویا، روغن زیتون و فلفل سیاه درست می‌شود. به دلیل مزه شور سس سویا، بهتر است که از نمک استفاده نکنید. البته می‌توانید سس سویا را حذف کرده و کمی نمک به چاشنی اضافه کنید. ناگفته نماند که این سالاد ایتالیایی نیز مانند هر نوع سالاد دیگری، با افزودن ادویه جات خاص و معطر، طعم بهتر و متفاوت تری را خواهد داشت. می‌توانید با توجه به ذائقه غذایی خود و خانواده تان از ادویه جات متفاوتی، چون پودر سیر، آویشن، پونه و همچنین از کنجد نیز در این سالاد ایتالیایی استفاده کنید.

مواد لازم

گوجه فرنگی: ۲ عدد
پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم
برگ ریحان: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از موساکا بادمجان و سوپ نخود تا کیک شکلاتی نوتلا به روش قنادی‌ها و بستنی زمستانی خانگی + تصاویر


طرز تهیه

گوجه فرنگی‌ها را شسته و با استفاده از یک کارد، آن‌ها را حلقه‌ای خرد نمایید.

ساقه‌های بلند ریحان را گرفته و فقط برگ سبز آن را نگه دارید و تمیز بشویید.

پنیر موتزارلای توپی را نیز باید به صورت ورقه‌ای برش دهید و مراقب باشید که خرد نشوند.

در ظرف موردنظر گوجه ها، برگ ریحان و پنیر موتزارلا خرد شده را به ترتیب و ردیفی بر روی هم بچینید.

برای آماده کردن سس این سالاد، در یک ظرف جداگانه باید روغن زیتون، سس سویا و فلفل سیاه را ریخته و مخلوط نمایید.

سپس سس سالاد را به صورت خطی بر روی مواد سالاد بریزید و سرو نمایید.

منبع:  غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار