در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

راهنمایی والدین نباید موجب دخالت در زندگی زناشویی فرزندان شود

یک روانشناس درباره چگونگی ارائه راهکار به فرزندان که موجب دخالت در زندگی آنان نشود، توضیحاتی داد.

علی اصغر نژاد فرید روانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره چگونگی ارائه تجربه والدین به فرزندان که سبب دخالت در زندگی مشترک آنان نشود، اظهار کرد: هر شخص حق مدیریت و ساماندهی زندگی اش را متناسب با ایده‌آل‌های ذهن خود دارد و والدین باتوجه به شرایط نسل فعلی و درک آنان برای ارتباط بهتر، رفتار و تفکرات خود را در برخورد با جوانان به روز کنند.

وی با بیان اینکه والدین با رفتار‌های اشتباه مانند؛ من از تو بیشتر می‌فهمم و به عنوان سرپرست ما برای تو تعیین‌ و تکلیف می‌کنیم، افزود: والدین نگاه برتر (از بالا به پایین) نداشته باشند چرا که چنین رفتار‌هایی نتیجه معکوس داشته و موجب می‌شود استقلال و اعتبار فرزند از بین رود که این مسئله هم تبعات خاص خود را در پی دارد.

وی ادامه داد: رفتار‌های اشتباه خانواده سبب می‌شود فرزند گمان کند در تصمیم‌گیری برای زندگی، فردی ناتوان و همیشه به شخصی برای راهنمایی در امور زندگی نیاز دارد. اما والدین با رعایت تعادل در رفتار به این معنی که همه ما یک هدف مشترک داریم و این هدف خوشبختی تو است، فرزند را در تصمیم گیری درست برای تشکیل زندگی مشترک راهنمایی کنند.


بیشتر بخوانید


اصغر نژاد تصریح کرد: شروع یک زندگی مشترک لزوما برپایه شکل‌گیری یک احساس عاطفی در شخص است و این مسئله امکان دارد فرد را در تصمیم گیری دچار اشتباه کند.

وی افزود: در زندگی مشترک ارتباط سالم دو انسان مستلزم یادگیری مهارت‌های ارتباطی بوده و این مهارت‌ها را می‌توان ار رابطه والدین با یک‌دیگر، دیدن فیلم و مطالعه مرتبط آموزش دید.

اصغرنژاد گفت: عامل موفقیت در زندگی میان مرد و زن پیدا کردن زبان مشترک و تقویت آن است و بعد از ازدواج خیر و شر تمام مسائل در زندگی مستلزم هم‌فکری و مشورت در موضوعات ریز و درشت مانند؛ بچه آوردن، میزان ارتباط با خانواده‌ها، مدیریت هزینه‌های زندگی و... است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار