روشن قلب گفت: افرادی که دارای سهام عدالت هستند برای دریافت سود باید ابتدا در سامانه سجام ثبت نام کنند،

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،وحید روشن قلب  رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس و اوراق بهادار درباره برگزاری مجامع شرکت های سهام عدالت پرداخت و اظهار کرد: سهامداران شرکت های سرمایه گذاری استانی برای حضور راحت تر در مجامع و کسب سود سهامشان ابتدا باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا اطلاعات هویتی و بانکی آنها ثبت شود، از آنجایی که شرکت‌های سرمایه گذاری استانی موظفند همزمان با مجامع حضوری شرکت ها، به صورت الکترونیکی و آنلاین همسو با آنها باشند، ثبت نام در سجام به آنها کمک می کند تا به طور غیر حضوری در جلسات  اعمال رای کنند و از این طریق در تصمیم‌گیری شرکت خود نقش داشته باشند.

وی اظهار کرد: علاوه بر این موضوع افرادی که صلاحیت کاندیداتوری برای هیات مدیره دارند و سهام عدالتشان در اختیار خودشان است هم می توانند برای عضو هیات مدیره شدن شرکت هایی که زیر مجموعه سهام عدالت است اقدام کنند و به این ترتیب در صورت انتخاب، بر مسند این جایگاه خواهند نشست.


بیشتر بخوانید


روشن قلب در ادامه به تغییر آیین نامه ها و سهولت در کاندید شدن افراد برای هیات مدیره شرکت ها اشاره کرد و گفت: بر اساس اطلاعات عنوان شده افراد چه از ابتدای تاسیس شرکت چه بعد از بازگشایی نماد با خرید آن در زمان مشخص شده می توانند کاندید شوند. در گذشته شرکت های سرمایه گذاری استانی به عنوان هیات مدیره انتخاب می شدند، اما چون روش اداره این شرکت ها نسبت به گذشته و بر اساس آیین نامه آزاد سازی سهام عدالت تغییر کرده است به همه اشخاصی که شیوه غیر مستقیم را انتخاب کرده اند امکان کاندید شدن و اداره این شرکت ها داده می شود.

رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: پیرو تعیین تکلیفی که درباره نحوه سهامداری سهام عدالت اعلام شد، برخی افراد روش مستقیم انتخاب کردند که به پرتفوی آنها اضافه شده و برخی دیگر روش غیر مستقیم را برگزیدند که سهامدار شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت شدند. زمان تخصیص سهام این گروه بر اساس زمانبندی شهر زمان ثبت نامشان انجام خواهد شد، باید به این نکته توجه کنند که ملاک اصلی شهر سکونت فعلی آنها نیست بلکه شهری است که در زمان ثبت نام سهام عدالت یعنی سال ۱۳۸۷ درج کرده اند.

روشن قلب اضافه کرد: قابلیت معامله سهام عدالت در اکثر استان فراهم شده و سهامدارانی که شیوه غیر مستقیم را انتخاب کردند می توانند خرید و فروش خود را انجام دهند، حتی افرادی که قبلا خرید سهم نداشتند می توانند از طریق شرکت های سرمایه گذاری استانی اقدام به خرید سهم کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۸ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
چرا شرکت صبا تامین سهامداران خود را برای دریافت سود به بانک پارسیان در سراسر کشور فراخوانده ؟؟؟ آیا سجام از پرداخت سود سهامداران عاجز است ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۵ ۳۰ دی ۱۳۹۹
امیدوارم حق تقدم فروش نرفته سهام از طریق سجام واریز شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۳ ۰۵ دی ۱۳۹۹
متاسفانه هیچ اجبار قانونی برای واریز سود به حساب سهامداران از طریق سجام وجود ندارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۶ ۰۵ دی ۱۳۹۹
اغلب شرکت ها سهامداران را به بانک فرا می خوانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۷ ۱۱ آذر ۱۳۹۹
وقتی سود سهام شرکت ها توسط سجام پرداخت نمیشود ، ثبت نام در این سامانه هیچ فائده ای ندارد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۸ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
من واسه بورس تو سامانه سجام احراز هویت کردم آیا لازمه دوباره واسه سهام عدالت برم
Iran (Islamic Republic of)
م ط
۲۳:۰۴ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
سلام من که هر چی میزنم شماره شبا و تلفن به نام خودم و قبول کنه قبول نمیکنه. از خرداد تا حالا میگه در دست بررسی. تو رو خدا راهنماییم کنید؟ به کی باید بگم؟
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
حسین روشن
۲۱:۱۷ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
فقط حرف چرا اینقدر بازی میکنید با مردم؟
Iran (Islamic Republic of)
حاتم صفری بیرانوندوامیرحسین صفری بیرانوند
۲۰:۰۵ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
سلام اقای فهیمی وکارگزارسهام عدالت وریس بانک ملی وصادرات چرامن ازسجام شماره شعباشماره تلفن همه ثبت کردم الان پنج ماهه که دوتاسهام ثبتنام کردم خواهشن موشکلمان خیلی زیاده کارگرمستجربیکارشمارابخداپولمان راواریزکنیدیاالا
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
خانییا
۲۰:۰۱ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
مردم.. مگه. بیکارن.. هزار. بدبختی. دا ن
ترا. به. فران. مردم. رو. اذیت. نکنید. گناه‌
دا ه... مخصوص. دراین. کرونا.. پول.
نمی. دهین. وپولی. هم. میگیرین.. همتون
با.هم.دست.دارین..خدا.ازتون.نگذره.مردم
چه.گناهی.کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۳ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
تکلیف ما که سهام عدالت نداریم و مستضعف هستیم چی شد اون آقای پور ابراهیمی قرار بود تکلیفش روشن کنه.
Iran (Islamic Republic of)
الهام عبداله وند
۱۹:۱۰ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
من چند ساله تواوار سهام عدااتم دفع شده وبرگه ها گم شده چیجوری بگیرم
Iran (Islamic Republic of)
سلام
۱۹:۰۵ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
آیا حتما باید در این شرایط کرونایی ثبت نام شده ها احراز هویت شوند چه لزومی دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۹ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
سلام من سهام رو۸ماه میشه ازاد کردم ولی نفروختم ایا سود به من تعلق میگیره یا نه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۸ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
سلام وقت بخیر ببخشید مادرمن سال 85 فوت کرده مادرم نه شماره تلفن همراه نداشت نه عابربانگ هم نداشت الان بیایت چکار کنم منو راهنمایی کنید ممنون میشم مادوخواهر هستیم
۱۲
آخرین اخبار