اجرایی سازی سند ارتقای وضعیت زنان استان شکل گرفت

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت:چهار گروه تخصصی در جهت اجرایی سازی سند ارتقای وضعیت زنان استان شکل گرفت و به‌زوی اتاق فکر در رفع آسیب‌های حوزه خانواده در قم شکل می‌گیرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،صدیقه صدیق تقی‌زاده مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم گفت: اصحاب رسانه دارای نقش کلیدی در جریان‌سازی هستند و می‌توانند اتاق فکری برای تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌های کلان باشند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم افزود: در این حوزه اتاق‌های فکر متعددی همچون مجمع فکری دختران و مجمع جوانان نخبه استان تشکیل شده است و در سطح قم نیز هم‌اندیشی مشاوران امور بانوان در دستگاه‌های اجرایی تشکیل شده که ۹۰ سازمان و نهاد مختلف در آن مجمع عضویت دارند.

صدیق تقی زاده تصریح کرد: همچنین چهار گروه تخصصی در جهت اجرایی سازی سند ارتقای وضعیت زنان استان شکل گرفت و به‌زوی نیز اتاق فکر در رفع معضلات و آسیب‌های حوزه زنان و خانواده در قم شکل می‌گیرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم عنوان کرد: اولویت‌های زیادی در این حوزه در دستور کار قرار گرفت، اما با شیوع کرونا بسیاری از اولویت‌ها تغییر کرد و در حال حاضر حمایت از اقشار ضعیف و خانواده‌های آسیب‌پذیر جزیی از اولویت‌ها است.

صدیق تقی‌زاده بیان کرد: در حال حاضر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری‌ها در حمایت از بانوان و تشکل‌های مربوط به بانوان و اجرای برنامه‌های مختلف در راستای ارتقای وضعیت زنان جامعه دارای رسالت‌های مهمی است که بخش زیادی از آن در حوزه خانواده و زنان و کودکان ناشناخته مانده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم یادآورشد: در این شرایط تزریق امید در جامعه اهمیت زیادی دارد و حفظ پایداری و نشاط خانواده در گرو برنامه‌ریزی‌های راهبردی است.

او ادامه داد: اولویت اصلی دفتر امور بانوان، در حوزه آسیب‌های اقتصادی خانواده‌ها است و در این ایام، با راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی از جمله تولید ماسک با مشارکت خیرین گام‌های خوبی برداشته شد.

صدیق تقی‌زاده گفت: کارگاه‌هایی که در این بخش تشکیل شده از ۶۰ تا ۶۰۰ نفر را تحت پوشش خدمات خود قرار داده است که شامل سری‌دوزی، صندل، گیاهان دارویی، بسته‌بندی، سفره دوزی، سرویس خواب و ... است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم بیان کرد: طرح توسعه مشاغل خانگی در استان قم به صورت جدی پیگیری می‌شود و متقاضیان مشاغل خانگی می‌توانند در سامانه این طرح ثبت نام کنند، این طرح بر اساس بند «ت» قانون ۸۰ برنامه ششم توسعه با همکاری وزارت کار و جهاد دانشگاهی از اردیبهشت سال ۹۸ آغاز شده است.

او عنوان کرد: امسال این طرح تنها ویژه زنان سرپرست خانوار نیست و به جنسیت محدود نمی‌شود هر چند ۷۰ درصد افرادی که در مشاغل خانگی فعالیت می‌کنند را بانوان تشکیل می‌دهند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم بیان کرد: این طرح در ۲۴ استان ویژه ۶ هزار و دویست زن سرپرست خانوار اجرایی شده است و سال گذشته ۱۲۰ نفر در استان قم وارد این طرح شدند که برای ۶۰ نفر اشتغال ایجاد شد.

او گفت: تا یک ماه گذشته، ۷۰۰ نفر در این سامانه ثبت‌نام کردند، اما با تبلیغاتی که انجام شد، در حال حاضر، ۱۱۰۰ نفر ثبت‌نام کرده‌اند و این طرح امسال عملیاتی می‌شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم تصریح کرد: جهاد دانشگاهی مکلف شد در قم یک هزار و ۵۰۰ نفر را آموزش و به بازار اتصال دهد، دراین‌باره افراد متقاضی واجد شرایط باید تحت بیمه هیچ کارفرما و سازمانی نباشند و از ۱۸ تا ۵۵ سال سن داشته باشند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار