بهلول ابوالحسنی مرد ۶۰ ساله‌ای که یک سال پیش دختر ۱۶ ساله‌ای را ربوده و او را به قتل رساند بود، به اقدام خود اعتراف کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حدود دو ماه پیش بود که پدر شیما دختر ۱۶ ساله‌ از رئیس قوه قضاییه درخواست پیگیری وضعیت دخترش را کرد و به دنبال آن دادستان تهران دستور ویژه برای رسیدگی به این پرونده را صادر کرد و در نهایت صبح امروز بهلول ابوالحسن زاده صحنه قتل دختر ۱۶ ساله را بازسازی کرد.

به گفته پدر شیما ماجرا از این قرار بود که بهلول ابوالحسن زاده به عنوان راننده تاکسی شیما را سوار کرده و پس از بازجویی‌ها اعتراف کرده که او را مخفی و به مواد مخدر آلوده کرده بود و با سلب آزادی و مخفی کردن او، این دختر را مورد آزار و اذیت قرار داده است.

وی در اعترافات خود گفته بود که شیما را در خیابان نظام آباد تهران پیاده کرده است، اما پس از پیگیری‌ها مشخص شد که وی شیما را در خانه خود محبوس کرده بوده و سپس او را به قتل رسانده است.


بیشتر بخوانید


اعترافات تکان دهنده بهلول، قاتل ۶۰ ساله شیما صباگردی مقدم+ فیلم

مخفی کردن دختری ۱۶ ساله در خانه‌ای پوشانده شده

بهلول ابوالحسنی در اعترافات خود گفته است که با حیله و اغفال دختر ۱۶ ساله را از بیست و ششم مرداد سال گذشته ربوده بوده و پس از دستگیری اعتراف کرد که او را در باغچه صاحبخانه خود دفن کرده است.

او بیش از یک ماه این دختر را مخفی کرده بوده، اما پس از دستگیری و طی اعترافات دروغین گفته بود که شیما فرار کرده است، اما به گفته پدر شیما، این قاتل زمانی که دخترش را مخفی کرده بوده، تمام نمای خانه خود را از بیرون و داخل پوشانده بود و هنگامی که شیما دو بار فرصت خروج از خانه و فرار از دست این شیطان صفت را داشته، هر بار سد راه او شده است.

اعترافات تکان دهنده بهلول، قاتل ۶۰ ساله شیما صباگردی+ فیلم

پس از شکایت خانواده شیما و تحت تعقیب قرار گرفتن بهلول ابوالحسن زاده، ابعاد تازه از این پرونده روشن شد و این قاتل که در ابتدا به دنبال آن بود تا با بیان اعترافاتی دروغین از دست قانون فرار کند، صبح امروز صحنه قتل را بازسازی کرد و از قتلی که انجام داده ابراز پشیمانی و ندامت کرد.

مشروح اعترافات بهلول قاتل دختر ۱۶ ساله را می‌توانید در فیلم زیر مشاهده کنید.

قاتل شیما: از کرده خود پشیمانم

بهلول ابوالحسن زاده قاتل دختر ۱۶ ساله در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: درگیری میان من و شیما به مدت ۲۰ ثانیه هم طول نکشید که حتی پس از آن برای احیای او تلاش کردم، اما متاسفانه او فوت کرد و از کرده خود پشیمان هستم.

پدر شیما دختر ۱۶ ساله‌ای که توسط بهلول به قتل رسیده است، اظهار کرد: ما انتظار داشتیم که فرزند خود را پیدا کنیم و فکر نمی‌کردیم که فردی با این سن فرزند ما را کشته باشد، حتی چند ماهی که او دستگیر شده بود، وضعیت فرزندمان را پرس و جو می‌کردیم، در حالی که او جسد دخترم را در خانه خود دفن کرده بود و سرانجام در حیاط صاحبخانه او جسد دختر من پیدا شد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴۸
در انتظار بررسی: ۰
Canada
ناشناس
۱۸:۴۶ ۲۵ تير ۱۴۰۳
حالا برین نتیجه داستان رو ببینین که این روانی برای این کارش چه محکومیتی گرفته. باید در سیستم قضایی ایران یه خونه تکونی اساسی بشه. همش 8 سال حبس زدن براش که اونم تخفیف خورده احتمالا الان تو خیابون دنبال قربانی بعدی هست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۳ ۰۹ دی ۱۴۰۰
الهی خدا به سزای عملش برسونش اون دختر بهش پناه اورده بوده ما یه پرنده یا حیوون دور از جون انسان میاد در خونمون میگیم بهمون پناه اورده الهی به حق ابروی حضرت زهرا به قصاص برسه
Germany
ناشناس
۲۱:۱۸ ۲۸ شهريور ۱۴۰۰
خدا لعنتش کنه.
Iran (Islamic Republic of)
As
۱۶:۳۷ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
توی همون حیاط باید دارش بزنن...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
این حرومزادرو باید زنده زنده اتیش زد
Germany
ناشناس
۰۳:۲۴ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
چه بد
Iran (Islamic Republic of)
Soghout1993
۱۰:۰۷ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
واقعا آخرزمان نزدیکه..جوونا خودشون رو بازنشسته کردن،اونوقت امثال این پیر نجس اومدن روی کار..کفتار پیر تازه هوای غرور جوانی برش داشته..فقط قصاص.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۹ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
قابل توجه دخترها که فکر میکنن پیرمردها فرشته هستن!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۳۴ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
خواهشا مسولین به موضوع فضای مجازی بیشتر توجه کنند و برای نوجوانان وجوانان محدویت استفاده از ابزارهای فضای مجازی قایل شوند این نوع فجایع هیچ فرقی هم نمیکند که توسط پیر یا جوان رخ بدهد امروز ی 60 ساله مرتکب هچین فاجعه ایی شده فردا توسط یک رده سنی دیگه ایی ممکن اتفاق انجام بشود ...قلب من که پوکید ...چه برسه به حال پدر و مادرش
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۰۳:۳۲ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
با سلام من خودم بچه بندر هستم و مجرد بودم که توی پارک شیراز به یک دختر فراری از اصفهان بر خوردم هر کاری کردم که بر گرده خونه قبول نکرد ولش هم نکردم بالاخره با خودم اوردم خونه بندر و تحویل مادرم و خواهرام دادمش لباسش دادن جا دادنش پیش مادرم میخوابید مثل دختر خودش تا بالاخره بعد از چهار پنج روز خواهرم تونسته بود شماره مادرش بگیره ازش و زنگ زدیم پدر مادرش امدن دنبالش و بردنش یعنی به خدا قسم بقران قسم من خودم حتی یک بار هم دست هم نزدم به دستش و دلم هم نیومد توی شیراز ولش کنم چون میدونستم بد بلایی سرش میاد.
Iran (Islamic Republic of)
saeed
۰۱:۱۹ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
باید ازش اعتراف بگیرند آشغالی که راحت اون دختر بی گناه رو کشته مطمعنم بازم قتل کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۳ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
کسی که دستش به رییس قوه نمیرسه درگیر باچاقو کشی است حدود ۹ماه است فیلم مدار بسته دارم هی میام ومیرم تا ببینم کار به کجا میرسه
Iran (Islamic Republic of)
کرمعلی بخت برگشته
۰۰:۵۱ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
حب اتفاقی افتاده پدر این دختر گذشته کند بهتر است
Iran (Islamic Republic of)
نگار
۰۰:۲۴ ۲۲ آذر ۱۳۹۹
خواهر خودت بود هم نظرت همین بود؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۹ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
این پیرمرد حرام زاده راباید عدام کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۰ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
خدا لعنتت کنه پیر سگ حرام لقمه
آخرین اخبار