نماینده بناب گفت: هیئت علمی و کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد به دلیل تعلل مدیران ارشد نمی‌توانند حقوق ماهیانه دریافت کنند، برای حل ریشه‌ای و اساسی دانشگاه آزاد با پیام نور ادغام شود.

دانشگاه آزاد با پیام نور ادغام شودبه گزارش  خبرنگار  مجلس گروه  سیاسی  باشگاه  خبرنگاران  جوان، حجت‌الاسلام محمد باقری بنابی، نماینده بناب در صحن علنی امروز (سه‌شنبه، ۲ دی) مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی با بیان اینکه دانشگاه آزاد، آزاد بود و الان آزادتر شده است، گفت: هیئت علمی و کارکنان واحدهای این دانشگاه به دلیل تعلل مدیران ارشد نمی‌توانند حقوق ماهیانه دریافت کنند. برای حل ریشه‌ای و اساسی دانشگاه آزاد با پیام نور ادغام شود تا به عنوان دانشگاهی نیمه دولتی، رویکرد جدیدی آغاز شود؛ در غیراین‌صورت دانشگاه آزاد در ماه‌های آینده با مشکلات شدیدی مواجه خواهد شد.

او ادامه داد: سه ماه حقوق هیئت علمی و کارکنان پرداخت نشده و چهار سال است که حقوق حق‌التدریس‌ها و پایان نامه‌های اساتید پرداخته نشده است. اگر دانشگاه آزاد را در نیابید، توجه نکنید و از هیئت علمی و کارکنانش دفاع نکنید، در چند روز آینده باید شاهد تجمع دانشگاهیان در مقابل مجلس باشیم.

حجت‌الاسلام باقری خطاب به طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مانند سال‌های گذشته حقوق و مزایای هیئت علمی و کارکنان خودتان را از مرکز پرداخت کنید. چرا باید خودتان حقوق را سرماه دریافت کنید، اما هیئت علمی و کارکنان برخی واحدها هنوز حقوق آبان ماه را دریافت نکرده‌اند؟ آیا اینها خانواده ندارند؟  آیا هیئت علمی دانشگاه آزاد با دانشگاه‌های دیگر فرقی دارند؟

نماینده بناب بیان کرد: چرا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه دولتی سرماه حقوق دریافت می‌کنند، اما در دانشگاه آزاد پس از سه ماه پرداخت نمی‌شود؟  

او همچنین خطاب به وزیر نیرو گفت: شهرستان بناب در سال‌های آینده تنش آبی شدیدی خواهد داشت. آب شرب، کشاورزی و  صنعتی در شهرستان بناب با تنش مواجه شده است؛ باید با برنامه‌ای دقیق تنش آبی در شهرستان کم شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۸ ۱۰ دی ۱۳۹۹
امتحانات این دو دانشگاه به شکل هماهنگ و در یک مکان برگزار شود ‌ . تصحیح اوراق امتحانی توسط ۴ استاد مختلف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۰۴ دی ۱۳۹۹
لطفا دانشگاه پیام نور را با دانشگاه آزاد مقایسه نکنید چون پیام نوریا تلاششون چندبرابر آزاد هست
Iran (Islamic Republic of)
ثامن
۰۹:۲۹ ۰۴ دی ۱۳۹۹
دانشگاه آزاد در برخی رشته هادنظیر دامپزشکی و حتی پزشکی و پرستاری و دندانپزشکی از لحاظ علمی از دانشگاه دولتی پیشی گرفته اکثر قبولی آزمونتخصص در این رشته ها از فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد هستن و پیام نور هم برای شاغلین و کار مندان دولت بسیار عالی است و مشابه این دانشگاه ها در کل جهان وجود دارد بالاخص در کشورهای صنعتی . این که کشور ایران در صنعت و تکنولوژی رقابتی حرفی برای گفتن ندارد دلیلش دانشگاه آزاد و پیام‌نور نیست .
Iran (Islamic Republic of)
دکتر DBA
۰۱:۴۳ ۰۴ دی ۱۳۹۹
واقعا سطح دروس دانشگاه پیام نور رو با ملی و آزاد مقایسه میکنی ؟؟؟؟!!!!
پیام نور یک سر و گردن از اونا سرتره....
من تو هر سه دانشگاه درس خوندم و سخترین و کامل ترین دانشگاه با فاصله زیاد پیام نور هست ، به طوری که بنده با معدل 17/96 در ارشد پیام نور سوم کشور شدم !!!
Iran (Islamic Republic of)
احمدعلیزاده
۰۰:۰۲ ۰۴ دی ۱۳۹۹
دانشگاه علمی کاربردی های که درمجاورت صنعت هستند دانشجویان دردروس عملی متناسب بارشته تحصیلی خودشان ازمهارت خوبی برخوردارند بعداز فارس التحصیل شدن ترس ازکار ندارند،ضمنا نماینده محترم پیگیر معوقه شهریه بنیادشهید باشند که بیش ازده ترم پرداخت نشده،اول سوزنی به خودشان بزنند جول دوزی به مسئولین مراکز غیرانتفاعی،پولی که دولت باید پرداخت کند چراغعلی میکند،وان خانواده معظم شهدا حفظ نمی شود شهریه این عزیزان ازطرف بنیاد پرداخت نمی شود،ممنون
Iran (Islamic Republic of)
آرشیتکت
۲۳:۵۳ ۰۳ دی ۱۳۹۹
پر واضح هست که بسیاری از همین آقایون و مسئولین که مدارکشون بدون زحمت از دانشگاه پیام نور گرفتن تلاش میکنن تا با ادغام دانشگاه آزاد به مدارکشون ارزش بدن و این بی عدالتی محضه و نباید اینچنین بشه دانشگاه آزاد اعتبار بین المللی داره و دانش آموختگان اون هم بسیار پر تلاش بوده و هستن البته این بدان معنا نیست که توهین به دانشجویان ساعی و پر تلاش دانشگاه پیام نور باشه ولی خب اگر میتونستن تو کنکور قبول میشدن و دانشجوی دانشگاه آزاد میشدن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۳ ۰۳ دی ۱۳۹۹
وقتی پذیرش دانشگاه از نیاز کشور بیشتره در برخی از رشته ها مخصوصا زیر شاخه ریاضی وانسانی وعلتش هم وجود دانشگاههای آزاد و پیام نور وغیر دولتی هست معلومه که بازار کار اشباع میشه اگه این دانشگاه ها یا (مراکز مدرک سازی پولی )نبودن وضعیت اشتغال خیلی بهتر بود وفارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی بهتر کار پیدا می کردن وقتی پذیرش دولتی یه رشته ۵۰۰۰هست به کمک دانشگاه آزاد و پیام نور ۵۰۰۰دیگه هم میاد روش که هیچ سوادی هم ندارن باید دانشگاه های غیر دولتی بسته شوند دانشگاه فقط دولتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۲ ۰۳ دی ۱۳۹۹
علت بیکاری بخاطر عدم نگاه و برنامه‌ریزی های بلند مدت آمایش سرزمین در توسعه اقتصادی اجتماعی فرهنگی...است که می‌بینیم بعضی کشورهای با جمعیت بیش از ۲۰۰ ملیون کمترین بیکاری دارند و بعضی با زیر ۳۰ ملیون باز مشکل بیکاری دارند...
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۵:۱۵ ۰۳ دی ۱۳۹۹
جواب به اون آقایی که می گه بابات پول کارمندای دانشگاه آزاد را میده نه پدر من نمیده یه سری آدم پول دار میدن که بچه هاشون بخاطر تنبلی دانشگاه دولتی قبول نشدن واینقدر هم زیاد هستن که دانشگاه را سیر کنن بعدشم یه مدرک میده بهشون کلی هم پوز مدرک میدن ولی هیچی سواد ندارن علت بیکاری جونای کشور همین دانشگاه آزاد وظرفیتای زیادش آقای ناسناس
Iran (Islamic Republic of)
بینام
۱۳:۱۷ ۰۳ دی ۱۳۹۹
ایشالله هرچه زودتر در این دکون دستگاه پخش بیسوادی و بیکاری گسترده بسته بشه
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۲:۲۶ ۰۳ دی ۱۳۹۹
دانشگاه آزاد بدون اتکا به یک ریال بودجه دولتی وبا پرداخت سالیانه حدود 1500میلیاردتومن مالیات به دولت،بیش از۳۸سال خدمات آموزشی پژوهشی ارایه داده و38درصدبار آموزش عالی کشور به دوش گرفته و در رتبه بندی بین‌المللی شانگهای سالها رتبه برتر مقالات پژوهشی رابه خود اختصاص داده... اما باوجود اینکه این نهاد مولود انقلاب بوده و با پیشنهاد آیت الله رفسنجانی و حمایت حضرت امام(ره) تاسیس شدمتأسفانه مورد بی مهری شدید مسوولین قرار گرفته است..
Germany
محمد
۱۲:۱۳ ۰۳ دی ۱۳۹۹
ما که متاسفانه دکترا گرفتیم و ۱۵سال هست عمرمون را گذاشتیم برای حق التدریس در دانشگاه ازاد، نه حقوق ثایت،نه بیمه،نه آینده شغلی... بعد از ۳ترم گاهی حق الزحمه ناچیز را پرداخت میکنند.. ایا برای کسی که شغل اصلی او حق التدریس هست ،امیدی برای کار،زندگی،تدریس ،انگیزه و.. هست؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۲ ۰۳ دی ۱۳۹۹
من دراوردی
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا پاک نژاد
۰۹:۲۶ ۰۳ دی ۱۳۹۹
ایکاش سیستم عدم تمرکز درقانون اساسی وحقوق اداری مورد بازبینی نمایندگان مجلس قرار گیرد ودریافتی این مراکز دور از مرکز درصدی به حقوق اساتید آنها وجذب اساتیدی بینجامد که ۷-۸ ساله دراین مراکز حق التدریسی مشغول نثار جانشان هستند با حقوق ۳۰۰ هزار تومان آنم نه آخر هر ماه بلکه در هر ۶ ماه !! این حتی پیام نور هم شامل میشود !!!! تمام جذب ودریافتی درکل کشور بحساب مرکز این دو دانشگاه میرود نه شعبات آنها !!! این جذب وادغام ۲ دانشگاه تا به استقلال نسبی مالی - اداری آنها فکر نشود ،وضع بدتر هم خواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
خدادادی
۰۹:۱۶ ۰۳ دی ۱۳۹۹
دانشگاه ها استاد حق التدریس را استثمار میکننند و چون حق التدریشان ارزان تر است آنها را نگه میدارند و به امید واهی روزی که استخدام شود دلخوششان میکنند. این حقوق کم هم که برابر ساعت کاری کارگر ساده است بعد از چند ترم پرداخت میشود. عمر، جوانی، و زندگی استاد بیچاره حق التدریس صرفا تباه میشود.
۱۲
آخرین اخبار