طرز تهیه آش زمستانی متفاوت با طعمی خاص و کلسیم فراوان

در گزارش زیر طرز تهیه آش زمستانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت آش زمستانی آشنا کنیم.

مواد لازم برای ۶ نفر
سبزی آش - ۵۰۰ گرم
اسفناج - ۵۰۰ گرم (به دلخواه)
کشک - یک لیوان
برنج - یک چهارم لیوان
پیاز - ۴ عدد متوسط
عدس - نصف لیوان
نخود - نصف لیوان
لوبیا چیتی - نصف لیوان
گندم - نصف لیوان
روغن سرخ کردنی - به میزان لازم
نعناع خشک - به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه - به مقدار کافی


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های کباب بناب ساطوری و سه مدل قارچ پلو تا سوپ عدس و لاوا کیک شکلاتی بدون فر + تصاویر


طرز تهیه:

۱- ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید. بهتر است نخود و لوبیا را با هم خیس کنید و عدس را در ظرفی جداگانه بپزید. (چون زمان پخت این حبوبات متفاوت است). در این حین چند بار آب حبوبات را عوض کنید.

۲- گندم را هم جداگانه در ظرفی دیگر خیس و چند بار آب آن را عوض کنید.

۳- برنج را بشویید و از چند ساعت قبل خیس کنید.

۴- نخود، لوبیا و گندم را به همراه مقدار کافی آب در یک قابلمه مناسب بریزید تا کاملا پخته شود و عدس و برنج را به آن‌ها اضافه کنید تا همه مواد با هم پخته شود.

۵- حین پختن حبوبات سبزی‌ها را هم تمیز کنید و بشویید. بعد از خشک شدن سبزیجات آن‌ها را خرد کنید و داخل حبوبات پخته شده بریزید. پیاز‌ها را خلالی کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.

۶- نیمی از پیاز‌ها را داخل آش بریزید و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.۷- بعد از این‌که یکی دوقل خورد آش را بچشید.

۸- در پایان کشک را اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن آن را از روی حرارت بردارید.

۹- نعناع را هم درحدی که فقط یکی دو چرخ در روغن بخورد تفت دهید و آش را با نصف پیار داغی که مانده و نعناع و کشک تزیین کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.