رئیس جمهور گفت: دولت نه تنها مصر است که روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت صادر کند بلکه انتظار دارد وزارت نفت شرایط را برای افزایش آن آماده کند.

صدور روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت حق ماستبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در یکصد و نودویکمین نشست ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، درخصوص هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی و موضوعات مرتبط با بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ در مجلس شورای اسلامی، تبادل نظر شد.

رئیس جمهور روز یکشنبه در این جلسه با اشاره به فشار جنگ اقتصادی بر اقشار کم برخوردار و در عین حال تولید کنندگان و کارآفرینان به ویژه آن دسته‌ای که امور توسعه‌ای کشور را به عهده دارند، تاکید کرد: مردم از مسئولان کشور توقع و انتظار دارند که مشکلات را بر طرف و راه را برای توسعه اقتصاد هموار سازند.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، تصویب لایحه بودجه را علامت و نشانه‌ای پر رنگ از عزم و اراده کشور برای حل معضلات و ایجاد گشایش‌ها برای مردم و فعالان اقتصادی دانست و گفت: لایحه بودجه ۱۴۰۰ حاصل مطالعات و بررسی‌های دقیق در مسیر ریل گذاری شده توسعه کشور و ارزیابی دقیق از نیاز اقشار مختلف مردم است و از این نظر بودجه سال آینده، در عین انسجام و هدفمندی، واقع بینانه و دقیق هست.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: سر فصل‌ها و مختصات و متغییر‌های اصلی مطرح شده در لایحه بودجه، حاصل تجارب به دست آمده از مقابله و مبارزه سه ساله با تحریم‌ها و جنگ اقتصادی تحمیلی دشمن و با هدف خنثی سازی و بی اثر کردن آن‌ها و در نهایت برداشتن فشار‌های اقتصادی و بهبود معیشت مردم و برطرف کردن موانع تولید است.

رئیس جمهور تصریح کرد: دولت نه تنها مصر است که روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت صادر کند بلکه انتظار دارد وزارت نفت شرایط را برای افزایش آن آماده کند و ما باید از همه امکانات داخلی و بین المللی برای نیل به این هدف که حق جمهوری اسلامی ایران برای بدست آوردن بازار است، استفاده کنیم.

وزیران جهادکشاورزی و صنعت، معدن و تجارت (صمت) در این جلسه گزارشی از هماهنگی‌ها در خصوص تنظیم بازار ارایه کردند و پس از بحث و بررسی تصمیمات لازم درباره تقویت رقابت و مقابله با رانت و تخلف در بازار کالا‌های اساسی به ویژه مرغ و تخم مرغ اتخاذ شد و تامین و ساماندهی کالا‌ها در بازار شب عید مورد تاکید قرار گرفت.

دکتر روحانی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای توجه بیشتر به معیشت مردم در شرایط همه‏گیری ویروس کرونا و تحریم‏های ظالمانه گفت: اخیرا گام‌های جدی‌تری برای اتخاذ هماهنگ تصمیمات در زمینه تأمین مایحتاج مردم و کالا‌های اساسی با هماهنگی وزارتخانه‌های صمت و جهادکشاورزی برداشته شده است.

رئیس جمهور سیاست خوداتکایی، نظام عادلانه توزیع و عرضه کالا‌های اساسی همگام با نظارت بر قیمت‌ها را از مهمترین اهداف دولت برای رفع نیاز‌های معیشتی مردم و افزایش تاب‏آوری اقشار آسیب‏پذیر برشمرد و افزود: در کنار تولید، چرخه توزیع کالا‌های اساسی باید با سازوکاری شفاف و هماهنگ و با نظارت وزارتخانه صمت و جهادکشاورزی پیش برود تا از هر نوع تخلف مانند رانت و انحصار در کشور جلوگیری شود.

در این جلسه وزیر نیرو گزارشی از پیگیری‌های کمیسیون مشترک روابط ایران و عراق ارایه کرد و رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توسعه روابط دوستانه دو کشور در حوزه‌های مختلف، پیگیری جدی اجرای توافق‌های تجاری و بانکی دو طرف را لازمه پیشرفت در اجرای پروژه‌های مشترک برشمرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۰۷ دی ۱۳۹۹
مهم نیست آدم کش هستی یا نه، همین که یه جوان رو ناامید کردی از ادامه زندگی یعنی طرف رو کشتی، چرا تموم نمی شوی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۷ دی ۱۳۹۹
اره حق ایرانه ولی میتونی صادر کنی یا باز هم از جیب مردم واردات کنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۲ ۰۷ دی ۱۳۹۹
چرا وقتی می دونه کارش اشتباهه اصرار به تصویبش داره .طی ۷ سال گذشته هم همین طور بوده و اثراتش را هم همه دیدیم .فقط به نفع خودشون و اشناهاشونه و پولدارها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۶ ۰۷ دی ۱۳۹۹
خدایا یک کمی فهم و درک به کسانیکه مسئول هستند عنایت بفرما ،،تا بفهمند بین حق داشتن ، و قدرت استفاده از حق باهم فرق میکنه،،،حق انست که پراید 20تا30میلیون تومان باشه ،ولی قیمتش 100 میلیون تومنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۰ ۰۷ دی ۱۳۹۹
چطور تو این هشت سال دولت مصر نبود اینقدر نفت صادر کنه حالا در سه ماه آخر بفکر صدور اینقدر افتاده ضمنا مگه شما نگفتی آمریکا جلو صادرات نفت رو گرفته پس چطور میخوای نفت صادرکنی؟ دو دلیل اصلیش 1- عوام فریبی 2- مشکل ایجاد کردن برای دولت بعدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۸ ۰۷ دی ۱۳۹۹
الان چقدر نفت دولت صادر میکنه پولش کجاست !!!
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۹:۴۹ ۰۷ دی ۱۳۹۹
شما قیمتها را برگردون به زمان احمدی نژاد توسعه کشور پیشکش
چقدر اعتماد به نفس داری
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۹:۳۵ ۰۷ دی ۱۳۹۹
واقع بینانه بر چه اساس فروش نفت یا تامین پول از جیب مردم (بورس)
Iran (Islamic Republic of)
آزاده
۱۹:۳۴ ۰۷ دی ۱۳۹۹
حق مون هست اما نمیذارن بفروشیم
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۹:۰۲ ۰۷ دی ۱۳۹۹
برا بودجه سالهای قبل هم همینو میگفتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۰۷ دی ۱۳۹۹
آقا بودجه رو بدهید به متخصصان و اساتید دانشگاه تا نکاتش رو در بیاورند
اگر اهل علم هستیم باید به حرف متخصص گوش کنیم و ایرادها رو اصلاح کنیم
Iran (Islamic Republic of)
نرگس سپید
۱۸:۳۳ ۰۷ دی ۱۳۹۹
خود گویی و خود خندی !!!!
والا تو دهات ما میگن دولت که شامل رئیس جمهور و وزراش هست بودجه رو میده مجلس، مجلس که نمایندگان مردم هستند هم بررسی میکن البته بعد از بررسی دولت و در نهایت تصویب میکنه یا نمیکنه.
همینکه هر روز میگی کار ما درسته و. به حرف هیچکی اهمیتی نمیدید پیداست چه سالی برامون رقم میزنید.
به جای اینکه هر روز خودتون با خودتون جلسه بزارید آخرش هم خودتونو تعریف کنید برید با مجلس شور کنید مشکلات بودجه رو حل کنید البته اگر واقعا قصدی بر حل مشکلات دارید اگر هم ندارید که امیدوارم مجلس کارشو درست انجام بده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۰۷ دی ۱۳۹۹
مگه نگفتی بودجه 1400 بدون فروش نفته پس چی شد؟
شاید ما حالا حالا ها نتونیم نفت بفروشیم.اونوقت چی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۴ ۰۷ دی ۱۳۹۹
نفت فروش نرفت جیب غارت مردم سفره مردم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۷:۴۰ ۰۷ دی ۱۳۹۹
اگه حق ایران صادرات ۲۳۰۰۰۰۰ بشکه نفته ، خوب چرا از سال بعد ؟همین امروز بفروشید و این گرانی ها رو کنترل کنید!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۹ ۰۷ دی ۱۳۹۹
مواد شوینده کجا میدن به نرخ دولتی؟؟؟؟خیلی گران شده
۱۲۳
آخرین اخبار