
اعترافات مرد خیانتکار به قتل همسرش با سیانور؛
زنم فکر میکرد در خانه هم رئیس است
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، در دیدار ملانوری با مدیر عامل بانک صنعت و معدن کشور ، با سرمایه گذاری ۹۰۰ میلیارد تومانی برای توسعه فرآوری زغالسنگ ، توافق شد.
بر این اساس بانک صنعت و معدن کشور، ۹۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فرآوری زغالسنگ پروده طبس سرمایهگذاری خواهد کرد که ایجاد یک خط استخراج معدنی جدید و اشتغالزایی برای هزار نفر از نتایج این سرمایه گذاری خواهد بود.
بیشتر بخوانید
استاندار در این نشست با اشاره به سند توسعه خاوران که در راستای توسعه همه جانبه، پایدار و متوازن استان تدوین شده است، گفت: طبق این سند ما از حضور سرمایه گذاران استقبال و شرایط را برای فعالیت آنها تسهیل میکنیم.
ملانوری افزود: ایجاد و توسعه صنایع فرآوری جوار معدنی در راستای بهره وری بیشتر از ذخایر از برنامههای استان است.
انتهای پیام/ک