خطر ابتلا به سرطان روده با مصرف فرآورده‌های گوشتی

دانشمندان انگلیسی می‌گویند مصرف فرآورده‌های گوشتی خطر ابتلا به سرطان روده را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل، شاید شما هم یکی از طرفداران فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس باشید. سوسیس‌ها فارغ از طرز تهیه آنها، بسیار لذیذ بوده و افراد دوست دارند در وعده‌های غذایی مختلف آن را مصرف کنند. با این حال، باید بدانید مصرف این فرآورده گوشتی می‌تواند برای بدن بسیار مضر باشد.

تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهد مصرف روزانه یک عدد سوسیس ۵۰ گرمی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را ۲۰ درصد افزایش دهد. محققان انگلیسی می‌گویند افرادی که به طور مداوم سوسیس و سایر فرآورده‌های گوشتی را مصرف می‌کنند احتمال آنکه به سرطان روده مبتلا شوند به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد.

براساس اعلام مرکز بیماری‌های انگلیس، تنها در این کشور سالانه ۱۶ هزار نفر به دلیل ابتلا به سرطان روده جان خود را از دست می‌دهند. از این میان، تنها سرطان ریه است که آمار مرگ و میر بیشتری نسبت به سرطان روده در این کشور دارد.

مارتین ویزمن، یکی از متخصصان انگلیسی در این باره می‌گوید: ما هم اینک پیش از گذشته اطمینان داریم که مصرف فرآورده‌های گوشتی منجر به سرطان روده می‌شود. از این رو نیز سرویس سلامت همگانی انگلیس به مردم توصیه می‌کند از مصرف این فرآورده‌ها خودداری کنند.

خطر ابتلا به سرطان روده با مصرف فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس

او افزود: وقتی تحقیقات دانشمندان از افزایش احتمال ابتلا به سرطان روده به دلیل مصرف روزانه یک سوسیس ۵۰ گرمی حکایت دارد، پس ما می‌توانیم با یک تغییر ساده در زندگی خطر ابتلا به این سرطان را کاهش دهیم. ما به تمامی مردم توصیه می‌کنیم این فرآورده‌ها را از رژیم غذایی خود حذف کنند، با این حال شاید برای عده‌ای این امر سخت باشد.

یک نظرسنجی که از سوی مرکز کنترل بیماری‌های سرطانی در انگلیس انجام شده است نشان می‌دهد از ۲ هزار نفری که مورد پرسش قرار گرفته اند، تنها ۳۰ درصد از آن‌ها از خطر مصرف فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس بر ابتلا به سرطان روده اطلاع داشته اند.

متخصصان می‌گویند آگاه سازی عمومی نسبت به این موضوع بسیار با اهمیت است. فرآورده‌های گوشتی شامل سوسیس، کالباس، گوشت‌های نمک سود شده، همبرگر، کباب لقمه، گوشت‌های دودی، بیکن و هر نوع گوشت فرآوری شده و منجمد می‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۴:۲۳ ۱۴ دی ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
اگر راست می گویید واقعا و انقدر خطرناک است فرآوردهای گوشتی پس چرا رئیس جمهور رئیس امنیت و سلامتی ملی ملت دستور نمی دهد به وزیرش که درب این کارخانه های تولید کنندگان سرطان روده های ملت را کاه گل بگیرن تختشون کنند چرا جناب وزیر بهدات و مدیران وزارت بهداشت و درمان و سلامت کشور با همکاری قوه قضائیه ورود نمی کنند و درب این کارخونه های تولید کنندگان سرطان روده را نمی بندند ؟!!! مگر فقط ویروس منحوس کرونا داره کشتار می کنه سراطانها هم درن کشتار می کنند چه فرقی دارند نگذارید فرآوردهای گوشتی که انقدر خطرناکئ هستند تولید کنند بجاش قارچ خوراکی تولید کنند که ضرری نداره برای ملت .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۴ دی ۱۳۹۹
نفهمیدیم گوشت مضر اسست یا مفید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۷ ۱۴ دی ۱۳۹۹
چون گوشت گرونه و مردم نمی تونن بخرن فراورده های گوشتی میخرن
آخرین اخبار