کد خبر: ۷۶۲۸۵۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۳
۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۳
کد خبر : ۷۶۲۸۵۳۳

طرز تهیه کنجه کباب لاری با گوشت به همراه فوت و فن‌های این کباب

در گزارش زیر طرز تهیه کنجه کباب لاری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ایران کشوری پر از فرهنگ‌ها و غذا‌های مختلف است که در هر گوشه و کنار آن تنوع بزرگی از غذا‌ها و خوراکی‌ها وجود دارد. غذا‌هایی در شهر‌های مختلف ایران وجود دارند که ممکن است تا به حال نام آن‌ها را هم نشنیده باشید. اگر شما هم در دسته افرادی هستید که نمی‌دانید کنجه چیست بهتر است این مقاله را از دست ندهید. کنجه کباب لاری یک کباب مخصوص از منطقه لارستان و نوعی چنجه با فوت و فن خاص خودش است که آوازه عطر و طعم آن در سراسر دنیا نیز پیچیده است. برای درست کردن این کباب مخصوص می‌توان هم از گوشت گوسفند و گوساله استفاده کرد و هم مرغ. در این مقاله می‌توانید طرز تهیه کنجه کباب لاری را یاد بگیرید.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت فیله: ۱ کیلوگرم

ماست پرچرب یا چکیده: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز متوسط: ۱ عدد

آب لیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع: نصف لیوان دسته‌دار

نمک و فلفل: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت‌و‌فن‌های کباب کوبیده خانگی حرفه‌ای و آش سورانه خوشمزه تا کیک شکلاتی جنگل سیاه + تصاویر


طرز تهیه

طرز تهیه کنجه کباب لاری با گوشت به همراه فوت و فن‌های این کباب


در مرحله اول از طرز تهیه کنجه کباب لاری باید گوشت‌ها را بشورید و خشک کنید. سپس گوشت‌ها را در اندازه‌های مناسب برای کباب برش می‌دهیم. توجه داشته باشید که ضخامت هر تکه گوشت حدود ۲ تا ۳ سانتی‌متر باشد و گوشت‌ها هم اندازه برش داده شوند. این مرحله یکی از مهم‌ترین مراحل درست کردن کباب لاری است. بعد از تکه کردن گوشت باید به اصلاح به گوشت هوا بدهید. برای این کار می‌توانید گوشت را روی یک پارچه پهن کنید و یا در معرض باد پنکه قرار دهید. این کار موجب می‌شود گوشت از حالت شل بودن خارج شود. بعد از اینکه گوشت هوا خورد، تکه‌های گوشت را داخل ظرف مناسبی بریزید.

در مرحله دوم از طرز تهیه کنجه کباب لاری باید پیاز را با رنده ریز رنده کنید. پیاز رنده شده، ماست چکیده، فلفل و آب لیمو ترش تازه را به گوشت‌ها اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. حال یک سلفون روی ظرف کباب‌ها بکشید و اجازه دهید مواد برای حدود ۲ ساعت در بیرون از یخچال بماند تا آب بیفتد. بعد از این مدت گوشت‌ها را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. این کار موجب می‌شود کباب کنجه شما ترد و آبدار شود.

بعد از گذشت ۲۴ ساعت گوشت‌ها را از یخچال خارج کنید و شروع به سیخ کردن آن کنید. توجه داشته باشید که شما می‌توانید گوشت را برای مدت ۸ تا ۱۰ ساعت هم در یخچال قرار دهید، ولی هر چقدر این مرحله طولانی‌تر شود و به ۲۴ ساعت نزدیک‌تر باشد، کباب شما خوش طعم‌تر خواهد شد. بعد از اینکه همه گوشت‌ها را به سیخ کشیدید، باید آن را روی منقل پخت کنید. برای این که کباب‌ها بهتر پخته شوند، بهتر است آن‌ها را با شعله ملایم کباب کنید و در حین پخت حتما سیخ‌ها را چندین بار زیر و رو کنید. در نهایت بعد از اینکه همه بخش‌های گوشت به خوبی پخته شد، کباب‌ها را از روی منقل بردارید و در ظرف مناسب سرو کنید.

طرز تهیه کنجه کباب لاری با گوشت به همراه فوت و فن‌های این کباب


نکات مهم و فوت و فن کنجه کباب

*برای این که کنجه کباب شما خوشمزه‌تر و چرب‌تر شود می‌توانید از دنبه در لا به لای تکه‌های کباب استفاده کنید. این کار موجب می‌شود کباب شما نرم‌تر شود و گوشت نیز در حین پخت نسوزد.

*در زمان سرو کردن کنجه کباب می‌توانید مقدار آب لیمو ترش تازه روی آن بریزید و روی کباب را با ریحان تازه تزئین کنید.

*بسیاری از محلی‌های لاری برای خوش طعم‌تر شدن کنجه کباب دو تا چهار روز گوشت را در مواد می‌خوابانند و معتقد هستند این کار موجب تردتر شدن کباب می‌شود.

*توجه داشته باشید که برای درست کردن کباب کنجه حتما از ماست چکیده استفاده کنید.

*برای نرم و لطیف شدن کنجه کباب می‌توانید مقداری کیوی را در مواد گوشت خرد کنید.

*کنجه کباب یا قنجه کباب در واقع همان کباب چنجه است که در زبان آذربایجانی به آن چنجه گفته می‌شود و در انواع چنجه با گوشت گوسفند و گوساله و حتی بوقلمون در فر، سیخ چوبی، روی زغال و منقل و در ماهیتابه هم درست می‌شود.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
زهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۷
آره تاحالافکرمستاجری وبی ماشینی وبی پولی بودیم الان فکرنداشتن خرج خونه ازگشنگیم بایدبمیریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
سلام
توی سه سال 6کیلو گوشت خریدم خان. خانواده 4نفری به والله
زمانیکه مشغول به کار بودم از یارانه انصراف دادم سهام عدالت هم نگرفتم 3سال بیکار شدم بعد از پایان مستمری بیکاری هیچ درآمدی ندارم با دوتا بچه دستم به هیچ جا نمی‌رسه توروخدا اینو پیگیری کنید چرا تأمین اجتماعی پس از 23سال سابقه ی پرداخت بیمه مارا رها کرده؟!
چرا جایی نیست که الآن که احتیاج داریم یارانه و سهام عدالت و کمک معیشتی بگیریم؟
چرا راهی نیست که بازنشسته شویم؟
تورا به خدا پیگیری کنید
اجرتون بخدا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
سلام
توی سه سال 6کیلو گوشت خریدم خان. خانواده 4نفری به والله
زمانیکه مشغول به کار بودم از یارانه انصراف دادم سهام عدالت هم نگرفتم 3سال بیکار شدم بعد از پایان مستمری بیکاری هیچ درآمدی ندارم با دوتا بچه دستم به هیچ جا نمی‌رسه توروخدا اینو پیگیری کنید چرا تأمین اجتماعی پس از 23سال سابقه ی پرداخت بیمه مارا رها کرده؟!
چرا جایی نیست که الآن که احتیاج داریم یارانه و سهام عدالت و کمک معیشتی بگیریم؟
چرا راهی نیست که بازنشسته شویم؟
تورا به خدا پیگیری کنید
اجرتون بخدا
رهگذر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
مردم نون ندارن بخورن تو طرز تهیه ی کوبیده رو میزاری ؟ باید طرز اینکه مردم چطوری فتوسنتز کنن و بزاری
.
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۱:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
کنجه لاری عالیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
یک کیلو گوشتوبرای یک تا دوماه ما میگیریم.تازه بعضیا همینو هم نمیتوانند بگیرند.لعنت الله علی القوم الظالمین
آرزوی همه چیز به دل بچه ها مونده
مرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
مردم مشکل آموزش پخت غذا ندارن
لطفاً آموزش طریقه بدست آوردن پول غذا رو بدین
مرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
سلام وقت بخیر
من خودم لارستانی هستم وکباب لاری مال شهر ماست مااصلا آب لیمو تو ماست نمیریزیم وروغن مایع هم بی ربط هست ،فلفل هم فقط سیاه
فقط یه سوال داشتم اونم اینه که لیوان فرانسوی دسته دار دیگه چه پیمانه ای هست ؟!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
عزیزم این ترفندهای کباب پزی رو واسه کی گذاشتی؟ خبر داری گوشت شده جزء رویاها، مرغ شده خواب و خیال؟
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
درباره هزینه ش هم مینوشتید تو این افتضاح اقتصادی بد نبود!
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
سلام خسته نباشید کباب لاری کجا بود تا هر چی ما یادمونه میگفتن کباب گراشی
Parisa
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
انقد غذاهای پرهزینه رو جلو چشم مردم بیچاره نیارین
مردم همه بیکار و بی پولن
به فکر بچه هاشون باشید که هوس میکنن و نمیتونن براشون تهیه کنن
خیلیا همین 1 کیلو گوشت رو چند وعده استفاده میکنن
نکنید این کارو!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
وای به احوالاتون که اینطور دل مردم فقیر رابه دردمیاریدازخدابترسین پولدار ها
محمد رضا ناری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
دستتون درد نکنه لطفا بیشتر از این جور چیزها بزارین☺☺
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
عالیه شده ولی تو این دوران کرونایی میگن که از روغن گیاهی استفاده کنید بهتره
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
روغن مایع این وسط چیکار ه بود
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
روغن مایع این وسط چیکار ه بود
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
روغن مایع این وسط چیکار ه بود
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
روغن مایع این وسط چیکار ه بود
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
سپاس
فاطمه زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
به به دلم خواست
فریبرز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
دلم خواست ای خداااااا
آریا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
توروخدااین چیزهارو نشون مردم ندین..دین وگناه این فلک زده هامی افته گردنتون..حالاکی گفتم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴
نفستان از جای گرم درمیادها. ما با یه کیلو گوشت یه فصل رو میگذرونیم
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر