کد خبر: ۷۶۳۰۶۸۵
گروه : خوزستان » اهواز
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۰
۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۰
کد خبر : ۷۶۳۰۶۸۵
سرپرست فرمانداری رامشیر:

کیفیت آرد تضمین کننده کیفیت نان است

عبادی گفت: کیفیت آرد ارتباط مستقیم با کیفیت نان دارد و کارخانه‌های تولید کننده باید به جایگاه نان در سبد غذایی توجه ویژه داشته باشند.

سالم عبادی سرپرست فرمانداری شهرستان رامشیر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به بازدید از کارخانه دنا در رامهرمز به همراه برانی رئیس دفتر نماینده مردم این شهرستان گفت: در بازدید از کارخانه مراحل تولید و کنترل کیفیت این محصول و همچنین چگونگی رعایت بهداشت بررسی شد.

او با بیان اینکه کیفیت نان پخته شده در نانوایی‌ها ارتباط مستقیم با کیفیت آرد تولیدی دارد، افزود: کارخانه‌های تولید کننده باید با توجّه به اهمیّت و جایگاه نان در سبد غذایی مردم برای افزایش کیفیت محصول تلاش خود را افزایش دهند.


بیشتر بخوانید


عبادی با بیان اینکه خوزستان یکی از قطب‌های اصلی کشت گندم با کیفیت بالا محسوب می‌شود، اظهار داشت:، اما در بیشتر شهرستان‌ها مردم از کیفیت نان تولیدی رضایت ندارند و دورریز این محصول و ماده اصلی سفره خانواده‌ها بالا است که امیدواریم با همکاری تولیدکنندگان آرد و نان شاهد ارتقای کیفیت آن باشیم.

انتهای پیام/گ

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر