در گزارش زیر طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال آشنا کنیم.

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ
۴ عدد
پودر شکر
یک دوم پیمانه
آرد سفید
یک دوم پیمانه
رنده پوست پرتقال کوچک
یک عدد
آب پرتقال ۳ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

مواد میانی رولت:

آب پرتقال
دوسوم پیمانه
زردآلو
یک دوم پیمانه

این رولت زیبا می‌تواند یک دسر خوش مزه و کم چربی برای شما باشد. این رولت را می‌توانید با نوشیدنی دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه:

* سفیده‌های تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیده‌ها سفت شوند.

* آرد را الک کرده و همراه با رنده‌ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده‌ها اضافه کرده، به آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود.

* برای آماده کردن مایه‌ی وسط رولت، زردآلو‌ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره‌ی نرمی به دست آید.

* نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال‌هایی از پرتقال تزئین کنید و سپس سرو نمائید.

* فر را با حرارت ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید.

منبع: آشپز آنلاین

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زینب محمدی
۱۸:۴۷ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
به نظر من که خیلی خوبه درست کردنش آسونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۹ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
فک کنم بجای زردآلو ازالو بخارابشه استفاده کرد
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۰۰:۲۵ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
زردآلو میوه ی تابستون و پرتقال میوه ی زمستونه. همزمان در بازار نیستند که بشه باهاشون یه همچی چیزی درست کرد