طرز تهیه شیرینی دنیش؛ یک شیرینی خوشمزه و خاص برای عید نوروز

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی دنیش را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی دنیش آشنا کنیم.

مواد لازم
خمیر هزارلا ۱ بسته
مارمالاد مربا به مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم

مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)  ۱ عدد
شکر به مقدار لازم
کره کمی
شکلات چیپسی به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه

خمیر هزارلا رو به شکل مستطیل برش بزنید و یک تیکه کره یک طرفش بزارید و تا بزنید به شکلی که مربع بشه (کره بینش خوش طعم میکنه. سعی کنید که دو لبه کامل به هم بچسبه)

برای رومال زرده تخم مرغ و شکر رو هم بزنید که طعم بد تخم مرغ بره و روی شیرینی بزنید و توی فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید (دما و زمان بستگی به فر داره)

بعد پخت و سرد شدن کامل شیرینی ها، با برس مقدار کمی کره روی شیرینی‌ها بزنید. بعد وسط شیرینی رو به انداره سر یه اسکان کوچیک اندازه بزنید و خمیرشو بدین داخل شیرینی و داخل حفره رو مارمالاد بریزید و با شکلات چیپشی آب شده تزیین کنید. نوش جان

سایر نکات
حتما حتما دو طرف هزارلارو که تا دادین بچسبونید وگرنه نون بالا آمده و بد فرم میشه. کره رو هم قشنگ فشار بدین که بچسبه

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
عالی
آخرین اخبار