مربی سابق آبی پوشان گفت: علی انصاریان اصالتا استقلالی نبود و به دلیل اذیت‌هایی که در پرسپولیس شد، یک سال مهمان تیم ما بود.

به گزارش  خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا منصوریان، سرمربی اسبق تیم فوتبال استقلال درحاشیه مراسم گرامیداشت علی انصاریان و مهرداد میناوند اظهار کرد: از خدا می‌خواهم که دیگر عزیز از دست ندهیم. ما ۲ عزیز دوست داشتنی را از دست دادیم و همچنان سیاه پوش این عزیزان هستیم. مهرداد و علی شادی آور فوتبال ایران بودند. هر فیلمی از مهرداد و علی وجود دارد، در حال خنده هستند. من با مهرداد میناوند در تیم ملی و با علی انصاریان نیز در استقلال خاطرات زیادی دارم. علی انصاریان اصالتا استقلالی نبود و به دلیل اذیت‌هایی که در پرسپولیس شد، یک سال مهمان تیم ما بود و با تمام وجود در این مدت برای آبی پوشان بازی کرد. امیدواریم بازی روز آینده، کمی از داغ خانواده‌های این ۲ عزیز را کم کند.

منصوریان ادامه داد: همه ایران برای مهرداد و علی گریه کردند.۲۳ سال از نسل طلایی ما گذشته است، اما فردا به عشق این عزیزان تا حد توان در زمین می‌دویم. دوره فوتبال سال ۹۸ زمانی بود که ما به خاطر پول فوتبال بازی نمی‌کردیم و با مردم فاصله مالی نداشتیم. زمانی که می‌خواستیم برای بازی ایران و قطر آماده شویم، انگار که یک ایران ما را همراهی می‌کرد. در آن سال‌ها ما با هر تیمی بازی می‌کردیم، فقط قصدمان پیروزی بود.

وی در ادامه گفت: این موضوع طبیعی بود. خط آتش تیم ملی در آن زمان خطرناک بود. خداداد عزیزی، علی دایی، اصغر مدیر روستا، مهدی مهدوی کیا، فرهاد مجیدی، اسماعیل حلالی و دیگر ستارگان ما باعث شکل گرفتن یک تیم عجیب شده بودند. یحیی گل محمدی نیز در آن زمان همراه ما بود. خیلی سخت بود که در سال ۱۹۹۶ در ترکیب ۱۱ نفره تیم ملی ایران قرار گرفت.

منصوریان در رابطه با انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: تا الآن ویترین فوتبال ما فقط تیم ملی بزرگسالانمان بوده است و به لحاظ رنکینگ فدراسیون‌های قبلی عملکرد خوبی داشته اند، اما در کار فنی و آکادمیک بسیار دچار ضعف هستیم. فدراسیون فوتبال در سال‌های گذشته برای فوتبال ما کاری انجام نداده است. نفراتی که قرار است در انتخابات فدراسیون فوتبال انتخاب شوند، از قبل تعیین شده اند. با ۳۳ رای رئیس فدراسیون انتخاب می‌شود؛ در صورتی که رئیس فدراسیون از قبل مشخص شده است. علی کریمی خوش شانس بوده است که به نمایندگی از ما توانسته در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کند. اگر علی کریمی بخواهد ر‌ای بیاورد، باید دلی به او رای بدهند. لیاقت فوتبالی‌ها این است که صاحب فوتبال باشند، اما نیستند.

وی در پایان عنوان کرد: فوتبالی‌ها تصمیم گیری نمی‌کنند و به خاطر همین، فوتبال ما دچار مشکل است. علی کریمی لایق فدراسیون فوتبال است؛ چرا که او مرد سال آسیا بوده است. اصل کاری‌ها بیرون گود هستند. علی پروین چه سمتی در فوتبال دارد؟ حسن روشن و بهتاش فریبا کجا هستند؟ سیاست در فوتبال ما دخالت کامل دارد. با این که رای‌ها از قبل مشخص شده اند، اما به علی کریمی تبریک می‌گویم که با جرات در انتخابات فدراسیون شرکت کرد. علی کریمی شجاع است و از او متشکریم که در انتخابات شرکت کرد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
ماهمه برای علی انصاریان اشک ریختیم اون دوسه نفری هم ک نریختن فدای سرم اون دوقهرمان نیازی ب اشک چارتامث تووامثال تونداشتن روحشون درآرامش ابدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
عاشق استقلالم تیم قشنگ ومحبوبم بردوباختت برای من فرقی ندارد چون هرچی باشه تاج سری تیم تاج☺
Iran (Islamic Republic of)
سپیده
۱۲:۴۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
من گریه نکردم
Iran (Islamic Republic of)
مهنا
۱۶:۱۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
چیشد فکر کردی اشک تو مهمه؟
انسان قطعا از مردن هر کسی ناراحت میشه اگه نشه سخت میشه گفت انسانه..
گریه هم دوستداراشون هنوزم که هنوز میکنن
بسلامتتت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
انقدر بودن ک براشون ازته قلب اشک ریختن ک تویدونه وامثال تواصن مهم نیستن اونا بهترین جایگاه رو دارن چون انسانیت داشتن ومحبوب همه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
ادمی که جار میزنه از مرگ یکی ناراحت نیست آدم نی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۳ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
انسان ها ناراحت شدن حالا یکی غصه خورد ، یکی اشک ریخت ، یکی سکوت کرد...
البته میگم که انسان ها..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
علی کریمی همین الان کابینه ش هم مشخص کرده
معاون اول مهدوی کیا و..
کل فدراسیون میشه لنگی صد در صد
بعد استقلال میخواد کجا اعتراض کنه؟؟ استقلال رو منحل میکنن خلاص
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
در فوتبال ایران :منافع دشمن بیرونی با منافع نفوذی های داخلی به هم گره خورده ومافیا درست کردن مافیای قدرت که هم ورزش را آلوده کردند وهم نسل جوان را سرکوب اوضاع خیلی انگلیسیه برای از بین بردن سلامتی همه را خریدند با سلام وصلوات کاری پیش نمی ره باید خون ریزی کرد ! باید جنگید واین جیره خواران انگلیس را در همون سالن انتخابات دفن کرد وهر روز از رو قبر اونها رد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۳ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
ما طرفداران فوتبال با شما فوتبالی ها هستیم وحاضریم طومار چند کیلو متری برای تایید علی کریمی بنویسیم این اولین کاری هست که می تونیم بدون خشونت انجام بدیم کارهی بعدی را هم می تونیم بکنیم که فعلا"همینقدر کافیه !" یا علی"
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
کدامیک از انتخابات در این 42 سال سالم بوده که این یکی باشد متاسفانه قوه قضاییه هم بی طرف عمل می کند ودست دزد ها را در این عرصه باز گذاشته که سالی چندین میلیارد ابیت المال صرف قرار داد های "ویلموسی"شود!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۵ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
شیفتگان قدرت ونشنگان مال اجازه نمی دهند عاشقانی همچون علی کریمی واهالی فوتبال کار را بدست بگیرند !!
Iran (Islamic Republic of)
ف
۰۰:۵۳ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
موافقم با نظر اقای محسن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۶ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
روحشون شاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۵ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
بعضیا چرا اینطورید؟ یکم رعایت کنید خب،طرفداراشون زیادن و اذیتشون میکنید با این حرفا
گناهه بخدا دل میشکونید راحت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۰ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
خوب شد گفتی منصوریان
به فکر آخرتتون باشید منصوریان شما هم میرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
خدا رحمتش کنه جوان بود من اصلا اهل ورزش وفوتبال نیستم هیچ سررشته هم ندارم ازفوتبال اما بنده خدا چون جوان بوده و کرونا جونشوگرفته شهید محسوب میشه درپیشگاه خدا لحن سخن گفتن دل سنگ و اب میکنه پس زیبا سخن بگیم خدا رحمتش کنه هر که میخاد باشه جوان بود چون داغ جوان سخته من برادرم جوان بود همین اقا رو هم میگم جوان بوده گناه داره وقتی دستش از دنیا کوتاه شده پشت سر بد بگیم ببخشید اگه فوضولی بود گفتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۶ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
انقدر همه براشون اشک ریختن و غصه خوردن که جزو محبوبترین شخصیت ها شدن ..حالا این وسطم چهار نفر حرف ناحق بزنن( اینام نمیشناسنشون تازه) واقعا مهم نیست
مهم خداست که قطعا جای خوب براشون کنار گذاشته مخصوصا علی که خیلی زحمت کش بود و برای خونوادش خیلی از خودگذشتگی کرد
اینا مهم نیستن که خیلی کمن
Iran (Islamic Republic of)
نسرین
۲۱:۴۳ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
خدا رحمتشون کنه
۱۲
آخرین اخبار