صفر تا صد حذف دفترچه بیمه تامین اجتماعی از اول اسفند/ از چرایی حذف دفترچه بیمه تا مزیت‌های نسخه نویسی الکترونیک

مدیرکل درمان غیرمستقیم تامین اجتماعی به تشریح جزئیات حذف دفترچه بیمه و اجرای نسخه نویسی الکترونیک پرداخت.

 

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، از اول اسفند به بعد بیمه شدگان و بازنشستگانی که صفحات دفترچه آنها به پایان می‌رسد نیازی به دریافت دفترچه جدید ندارند و می‌توانند با ارائه کارت ملی به پزشکان و مراکز درمانی اعم از طرف قرارداد و غیرطرف قرارداد تأمین اجتماعی سراسر کشور مراجعه کنند.

این اقدام گامی در جهت اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک و ایجاد پرونده الکترونیک برای بیماران است و تحولی بزرگ در نظام سلامت کشور ایجاد خواهد شد.

به همین منظور برای چرایی حذف دفترچه بیمه تامین اجتماعی و مزایای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک با شهرام غفاری مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی به گفت‌وگو نشستیم.

صفر تا صد حذف دفترچه بیمه بیمه تامین اجتماعی از اول اسفند/ از چرایی حذف دفترچه بیمه تا مزیت‌های نسخه نویسی الکترونیک

مشروح این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

راه‌های استحقاق سنجی وضعیت بیمه بیمار بعد از حذف دفترچه بیمه

باشگاه خبرنگاران جوان: زمانی که دفترچه بیمه حذف شود، پزشکان چطور می‌توانند بیماران را بدون دفترچه ویزیت کنند؟

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی: زمانی که بیمار به پزشک مراجعه می‌کند و دفترچه بیمه دیگر همراه ندارد منشی مطب پزشک می‌تواند از روش‌هایی مانند شماره گیری کد‌های ستاره یک مربع، ستاره ۱۶۶۶ مربع، ستاره ۴ ستاره ۱۴۲۰ مربع و... کدملی بیمار را وارد کند و استعلام گیرد که فرد بیمه شده است یا خیر. بعد از آنکه از طریق این موارد استحقاق سنجی صورت گرفت پزشک در سرنسخه خود، برای بیمار  دارو تجویز می‌کند و یا آزمایشات لازم را می‌نویسد. تنها فرآیندی که در این طرح اضافه شده این است که پزشکانی که نسخه نویسی الکترونیک نمی‌کنند، کد ملی بیمار را در سر برگ مطب خود نوشته و دارو را تجویز می‌کنند، بیمار هم به داروخانه و یا آزمایشگاه مراجعه می‌کند و کدملی فرد توسط داروخانه و یا آزمایشگاه استعلام گرفته می‌شود و با فرانشیز خدمت دریافت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان: اگر راه‌های استحقاق سنجی وضعیت بیمه بیمار، قطع شود چه باید کند؟

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی: راه های استحقاق سنجی از طریق سامانه، اپلیکیشن و کد USSD است اگر اینترنت هم قطع باشد منشی پزشک و یا خود پزشک از طریق کد USSD استحاق سنجی می‌کنند و بلافاصله نتیجه اعلام می‌شود، در چند ماه اول طرح اصرار به این نداریم که کد پیگیری که برای پزشک ارسال می‌شود در سر نسخه نوشته شود، اما بعد از آن، اگر کد پیگیری توسط پزشک برای سازمان تامین اجتماعی ارسال شود، هزینه مانند دفترچه به پزشک فوری داده می‌شود. اینکه سامانه، اپلیکیشن و کد USSD، برای استحقاق سنجی وضعیت بیمه بیمار قطع شده باشد باید چند لحظه‌ای صبوری کنند تا وصل شود، اما اگر بیمار اورژانسی باشد در مراکز درمانی به آن خدمت ارائه می‌شود بعد از آن، از اطرافیان وضعیت و نوع بیمه بیمار پرسیده می‌شود. در کلینیک و مطب‌ها، معمولا بیمار اورژانسی مراجعه نمی‌کند که قطعی راه‌های استحقاق سنجی وضعیت بیمه بیمار مشکل ساز شود.

 سامانه نسخه نویسی الکترونیک کند است

باشگاه خبرنگاران جوان: در حوزه نسخه نویسی الکترونیک بسیاری از پزشکان از سازمان تامین اجتماعی گلایه دارند که سیستم کند است و در کار آن‌ها خلل ایجاد شده است و برای رفع این مشکل چه برنامه‌هایی دارید؟

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی: سازمان تامین اجتماعی ادعا ندارد که سامانه‌های حوزه نسخه نویسی الکترونیک بدون مشکل و عالی است، سیستم کار می‌کند، اما ایده آل نیست. در خارج ایران برای استفاده از نسخه نویسی الکترونیک یک سال دوره آموزشی برای پزشکان گذاشته می‌شود، اما با دو روز کار کردن با نرم افزار ما دیگر مشکلی برای در استفاده از سامانه نیست. همچنین در خارج از ایران هم قطعی سامانه نسخه نویسی الکترونیک وجود دارد و طبیعی است، اما قطعی زیاد طبیعی نیست، اما اگر یک بار در ماه این قطعی اتفاق بیفتد، طبیعی است. این که هر روز سامانه قطع شود اصلا طبیعی نیست. قطعی سامانه باید حداقل باشد. نرم افزاری که برای نسخه نویسی الکترونیک در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار دارد توسط جوانان ایرانی طراحی شده است. نرم افزار‌های دیگر در بازار است ممکن است برای پزشکان راحت‌تر باشد، به همین دلیل الزامی برای پزشکان نیست که از حتما از سامانه نسخه نویسی الکترونیک تامین اجتماعی استفاده کنند، می‌توانند با استفاده از سامانه‌های دیگر فقط به سامانه سازمان تامین اجتماعی متصل شوند. پیش از این داروخانه‌ها برای هر بیمه‌ای باید یک سامانه نسخه پیچی الکترونیک در نظر می‌گرفتند به عنوان مثال سامانه سازمان تامین اجتماعی، بیمه سلامت و سایر بیمه‌ها متفاوت بود، اما در حال حاضر این امکان فراهم شده که با یک سامانه تمامی بیمه‌ها پوشش داده شود. اگر همکاری در ابتدای طرح نسخه نویسی الکترونیک باشد باعث ارتقای نظام سلامت کشور خواهد شد و پرونده الکترونیک سلامت مزایای بسیاری دارد.


بیشتر بخوانید


چرا نسخه نویسی الکترونیک؟

باشگاه خبرنگاران جوان: چه اصراری به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک بود و درواقع این نسخه نویسی الکترونیک چه مزایایی دارد؟

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی: اگر پزشکان، مرکز درمانی، داروخانه‌ها و... همگی در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک همکاری لازم را داشته باشند تحول بزرگی در نظام سلامت کشور ایجاد می‌شود. با اجرای نسخه نویسی الکترونیک بسیاری از اشتباهاتی که تا این لحظه وجود داشته، مرتفع می‌شود. نسخه نویسی الکترونیک تداخلات دارویی را نشان می‌دهد، اشتباهاتی که در حین نوشتن نسخه رخ می‌داد رفع می‌شود.از اول اسفند هم با حذف دفترچه بیمه، نسخه نویسی کاغذی را بدون داشتن دفترچه پیش می‌بریم و پزشک از سر نسخه خود برای نوشتن نسخه استفاده می‌شود، این که پزشکان از این به بعد قرار است در سرنسخه‌های خود ویزیت را انجام دهند ممکن است هزینه بر باشد که این مسئله مشکل حل نشدنی نیست در دبیرخانه شورای عالی بیمه قابل بحث است و رفع می‌کنیم. هزینه نسخه نویسی الکترونیک از نسخه کاغذی کمتر است و مزایای بیشتری هم دارد، این مزایای برای بیمه شده است و بیمه شده می‌تواند پرونده الکترونیک سلامت تشکیل می‌شود و هر زمان به هر پزشکی که مراجعه کردند، دیگر نیاز نیست پرونده‌های پزشکی را در دست بگیرند و مراجعه کنند و پزشکان به پرونده الکترونیک بیمار دسترسی دارد و آزمایشات تکراری نخواهد نوشت. طرح نسخه نویسی الکترونیک فقط مربوط به سازمان تامین اجتماعی نیست بلکه تکلیف قانونی است، تمام سازمان‌های بیمه گر مکلف شدند که نسخه به صورت الکترونیک نوشته شود. سازمان تامین اجتماعی هم پیش قدم شده است. نسخه نویسی الکترونیک دو سال است که در تمام مراکز درمانی اجرا شده است و در درمان غیر مستقیم به دلیل اینکه گسترده است باید زیر ساخت‌ها توسعه پیدا کند بیش از ۱۸۰ هزار نسخه الکترونیک روزانه در مراکز درمانی به صورت الکترونیک نوشته شده و ارسال می‌شود و نواقص آن هم در حال حل شدن است.

مدارک لازم برای مراجعه به پزشک بعد از حذف دفترچه

باشگاه خبرنگاران جوان: مدارکی که بیمار هنگام مراجعه به مراکز درمانی بعد از حذف دفترچه باید به همراه داشته باشند رو توضیح بفرمایید.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی: جلد دفترچه‌هایی که تاکنون داشته اند را می‌توانند همراه داشته باشند، اگر جلد دفترچه هم ندارند، کارت ملی‌شان را می‌توانند ارائه دهند و اگر کارت ملی برای افراد صادر نشده بود و یا سنشان زیر ۱۸ است و کارت ملی ندارند، می‌توانند شناسنامه مراجعه کنند، این ساز و کار‌ها موجود است. عدم صدور دفترچه و الکترونیک شدن نسخه از یکدیگر جداست، این که افراد بدون دفترچه مراجعه کنند و پزشک هم نسخه نویسی الکترونیک انجام ندهد، یک همراهی لازم دارد و پزشکان با استفاده از سر نسخه می‌توانند بیماران را ویزیت کنند و کد ملی بیماران را بالای نسخه بنویسند.

چرا دفترچه بیمه حذف شد؟

باشگاه خبرنگاران جوان: چرا دفترچه بیمه حذف شد و صدور دفترچه های جدید را متوقف کردید؟

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی: دفترچه تامین اجتماعی از اول اسفند ماه سال جاری چاپ نمی‌شود، اما چرا به این تصمیم رسیدیم، سالانه حدود ۲۲ میلیون دفترچه صادر می‌شود و ۳۸ میلیون تمدید دفترچه صورت می‌گیرد و ۶۰ میلیون مراجعه به کارگزاری‌ها برای تمدید و صدور دفترچه داریم این رفت و آمد‌ها هزینه بر است و باعث شلوغی کارگزاری‌ها شده است و این اعتراض مردم و مسئولان به دنبال داشت و خصوصا در دوران شیوع کرونا این موضوع باید رفع می‌شد. در همین راستا، مردم را برای صدور و تمدید دفترچه به شعب نکشیم و این ۶۰ میلیون مراجعه را کاهش می‌دهد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۹ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
من مادرم رو بردم بیمارستان رجایی کرج دفترچه اش تمام شده بود رفتیم برای تمدید گفتند الکترونیکی شده در صورتیکه پزشک بیمارستان گفت به ما چیزی نگفتن توی یه برگه ازاد ازمایش نوشت بردیم ازمایشگاه اونجا هم گفتن نه چیزی به ما ابلاغ نشده وچهارصد تومن برای ازمایش پول پرداخت کردیم در صورتیکه بیمه هستیم
Iran (Islamic Republic of)
شهناز دهقان
۱۵:۵۲ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
سازمان در این دوران بیکاری کرونا ضربه ی کاری را وارد کرد تا 5۰۰۰ جوان بیکار به بیکاران اضافه شود .خدا قوت دکتر سالاری!
Iran (Islamic Republic of)
g
۱۳:۱۴ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
تامین اجتماعی بیمه خصوصی و زیر نظر دولت هست تبعا هر کاری که به نفع خودش باشه انجام میدهدنه به نفع بیمه شده ولی جایگاه نظارت دولت و مجلس کجاست ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۰ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
خدا آخه به چه قیمتی؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۰۹:۵۲ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
با سلام به قول خود دولت محترم باید هفت خان روستم طی شه تا بشه دفترچه بیمه چاپ شه واسه بردم اونم توی این واضاع کرونا که حالا دیگه کرونا انگیلیسیم بهش اضافه شده واقعا اگه دفترچه های بیمه حذف بشه هم واسه کارکنان دولت خوبه هم واسه مردم بدبخت خداکنه دیگه کارمناتون اخراج نکنید لطفا
Iran (Islamic Republic of)
سعیدی
۰۷:۵۵ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
ایا بهتر نبود با حذف دفترچه های تامین اجتماعی که منجر به بیکاری حداقل ۵ نفر در هر کارگزاری میشود قبل از این اقدام کارهایی به کارگزاری ها واگذار میشد تا جلوی بیکاری حداقل دوهزار نفر از کاربران کارگزاری ها رد سراسر کشور گرفته میشد؟؟!!! این کاربران هرکدام بهترین سالهای عمر و جوانی خویش را در این کارگزاری ها سپری کردندو اکنون صاحب زن و بچه و شوهر و اقساط بدهی متعددی هستند و روا این بود که خیلی پیشتر کارهای جایگزین به کارگزاری ها محول شده و بعد اقدام به حذف دفترچه مینمودند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
سلام من از این درد سرها راحتم چون بیمه روستایی بیمه سلامت دارم خخ البته بیمه سلامت هم ددسرها خودش و داره بدظهرکه میری مطب ویزیت بشی و داروبنویسه دکترت وبعدم بری داروخانه داروتو بگیری ازاد حساب میکنه واست چون باید صبح روز بعدش بری بیمارستان قسمت درمانگاه دفترچه تو بدی بگی واست مهر ببمه فلان دکتر که نسخش هست و بزنه واست مهرش رو بعد دفترچتو ببری داروخونه داروهاتو بگیری اگه بخای پول ازاد ندی این کار و باید انجام بدیم دو روز بین مطب وبیمارستان وداروخانه باید راه بربم تا ازاد واست حساب نکنه داروخنه بیمه اجتمای این بدبختی ها رو نداشت تا وقتی حذف نشد بود
Iran (Islamic Republic of)
کارگزاری تامین اجتماعی
۰۰:۱۸ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
حذف دفترچه درمانی طرحی صد در صد ضروری است که باید اجرایی میشد. قطعا این برنامه تا جا بی افتاد زمان بر خواهد بود اما نیاز است این مسیر را طی کنیم. درباره کارگزاری‌ها اما کم لطفی شد. امیدوارم سازمان براساس استراتژی بلند مدت تصمیم درستی برای کارگزاری ها که جوانان فعالی در دل خود دارند بگیرد.
مرگ کارگزاری ها مساوی بیکاری جوانان متخصص بی شماری در جامعه خواهد بود.
Iran (Islamic Republic of)
سایه
۲۳:۴۰ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
با سلام
درود بر شما که رسالت خبرنگاریتونو‌ تو این گزارش کاملا ادا کردین و همه ی جوانب این موضوع رو بررسی کردید
لطفا بابت بیکار شدن تعداد زیاد جوان که در سراسر کشور چندین سال عمر خود را در کارگزاری ها گذرانده اند و الان به یک باره دارن بیکار میشن و آینده همه چیزشون حتی زندگی شخصیشون در خطر افتاده را پیگیری کنید تا انشاله باعث نجات حداقل دو هزار خانوار باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۴ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
این طرح اشتباه و ایراد دارد.چون در تامین اجتماعی فرهتگ کار کم است.موقع کار با تلفن همراه صحبت میکنند.فرهنگ سازی انجام نشده است.زیر ساختها ضعیف است.
Iran (Islamic Republic of)
razaei
۲۳:۰۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
فقط برای مردم دردسر درست میکنند و مردم در مطب ها وبیمارستانها بعلت ضعیف بودن اینترنت اسیر وآواره میشوند هیچ نفعی برای مردم نداره
Iran (Islamic Republic of)
امین غ
۲۰:۲۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام زاول اسفند سامانه بیمه داروخانها همه قطع میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
بجای این که همیشه از مردم بزنید با این مدیریت افتضاحتان پاداش به خودتان بزل و بخشش نکنید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
آفرین بیمه ها تا قبلش یک برگ کاغذ در ازای مبالق هنگفت میدادند به برکت طرح ها نه برای شخص ثالث نه برای درمان دیگر حتی برگ کاغذی هم به بیمه شده بیچاره نمیدهند...خدمات که سالهاست نمیدهند!
Iran (Islamic Republic of)
Mohsen
۱۷:۱۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
مثل بقیه کارهاشون
علی برکت ا...
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۶:۳۹ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
گرفتن و واریزفیش بیم هخیلی دردسر داره چرا یک اپلیکیشن درست و درمان ندارید با کد ملی راحت بیمه واریز کنیم.و چرا حق بیمه یک روز دیر میشه استحقاق درمان قطع میشه شاید طرف بسری باشه مسافرت باشه دو روز گرفتار باشه اول و اخر هم پول میگیرید و هم حق مردم را ضایع می کنید .بماند که بعد واریز باز هم دو رو استحقاق درمانت را میخورن .اگر اینطوریه باید پول روزهایی که استحقاق نداریم به خودمون بر گردونید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۵ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
خیلی ازپزشکان زیر بار بیمه نمیرن . حتی هنوز زیر بار مالیات و داشتن پوز برای پرداخت پول نرفتن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
دوباره یه دردسر جدید برای مردم ایجاد کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
دیروز به اسم کارگزاری بیمه باماتماس گرفتن که باید برای صدورکارت هوشمندبیمه ثبت نام کنید،ماباورنکردیم مردم حواسشون به کلاهبرداری هاباشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
چی بگم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
اینم از شاد پزشکی...
Iran (Islamic Republic of)
س-ع-ا
۱۲:۲۰ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
هر کاری نیاز به فراهم کردن زیر ساختها در ابتدا دارد - یا اینترنت قطع است یا سرور قطع است مراکز پاراکلینیک اکثرا همکاری نمی کنند مراکز دولتی همکاری ندارند - در این شرایط فقط می ماند اعصاب خوردی برای پزشکان وعلافی پزشک وبیمار -سودش را بیمه ها میبرند
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۱:۳۴ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
با سلام واقعا کار مفید خوبی هم واسه دولت که دیگه نمیخواد این همه هزینه کنه هم واسه مردم که دیگه لازم نست با تن مریض تو صف دفترچه بمونن و هم واسه پزشک خدا کنه زودی اجراعی بشه
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۱:۲۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
وقتی بالای 70 درصد پزشکان کامپیوتر ندارند و اگرهم داشته باشند حوصله کار با آن رو ندارند : این کار عاقلانه نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
کارمند کارگزاری هستن خخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
قبل از حذف دفترچه اول زمینه را برای پزشکان فراهم کنید و اونا رو توجیه کنید که سیستم داشته باشن و به چه صورتی یاید عمل کنند این کار شما باعث تخلف زیاد پزشکان و در گیری بین بیمار و پزشک و منشی خواهد شد لطفا بدون برنامه ریزی و کارشناسی نشده عمل نکید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
مطمئناً این کار برای رفاه حال مردم نیست چون در مدت این چهل و دو سه سال هر کاری که انجام دادند برای مردم ایجاد مشکل کرده و هیچ مشکلی از مردم حل نشده مگر اینکه مشکلی به مشکلات مردم اضافه شده
Iran (Islamic Republic of)
کامبیز
۱۳:۳۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
اگه واقعا از ته دلتون بگین این حرفارو آدم باید خیلی قدرنشناس باشدو خیلی کوردل باشه که تغییرات مثبت رو نبینه و فقط بچسبه به نقص ها
Iran (Islamic Republic of)
f
۰۸:۵۵ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
متاسفانه این عملکرد باعث افزایش درگیری وتنش در مطبها شده خصوصا بین منشی وبیماران و تامین اجتماعی با این کار مشکلات خودشان را به مطب منتقل میکنند از نمایندگان محترم مجلس انتظار میرود به این مساله ورود کنند تامین اجتماعی موظف است اعتبار و کارت مشخصات بیمه شده را اعلام کند..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۰ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
در نسخه نویسی الکترونیک حتی اگر اینترنت باشد می گویند نیست حتی اگر اپلیکشن خوب کار می کند می گویند کار نمی کند توی همه کارها از خارجی ها تبعیت می کنند ولی در کار کردن و اجرای دقیق قوانین کار از خارجی ها تبعیت نمی کنند بلدند زود از زیر کار در بروند در حالی که در خارج این طوری نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۰ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
در نسخه نویسی الکترونیک حتی اگر اینترنت باشد می گویند نیست حتی اگر اپلیکشن خوب کار می کند می گویند کار نمی کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
بنظرم این طرح اگه واقعا اجرا بشه مزیتهای زیادی داره.. حذف هزینه های چاپ و کاغذ، کاهش اتلاف وقت برای تعویض دفترچه،کاهش آلودگی ها و بیماریهایی که با دست به دست شدن دفترچه منتقل میشوند و یا حتی نداشتن دغدغه همراه نداشتن دفترچه در مواقع اضطراری (خصوصا در سفر) و .... . سال گذشته که به پزشک مراجعه کرده بودم یک مدت این طرح بطور آزمایشی توی شهرما انجام شد و من بدون اینکه پزکم چیزی در دفترچه ام بنویسند بدون مشکل داروها رو از داروخانه تهیه کردم. امیدوارم مشکلاتی (مثل قطع ناگهانی شبکه)که در سر راه اجرای این طرح هست بسرعت برطرف بشه
Iran (Islamic Republic of)
ب
۱۰:۵۴ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
یکی از فواید اولیه حذف فوق غیر از اعتباراتدفترچه و انتقال کرونا بین منشی و بیمار و پزشک مساله بیمه تکمیلی و عدم پرداخت پول بیمه تکمیلی بیماران بعلت نبود برگه سوم دفترچه وکلا حذف بیمه تامین از داستان درمان خصوصی است
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۸:۲۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
حذف دفترچه بسیار کار خوبی هست. برای تمدید و یا تعویض خیلی وقت ما گرفته می شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۰ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
خب ازین به بعد تو مطب و بیمارستان علافی بکش روزگارانت خوش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۵ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
وقتی تو بیمارستان نتونستی ثابت کنی بیمه داری اونوقت خوشحال باش
Romania
سعید
۰۸:۱۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
یکی از علت هاهم گرونی کاغذ هست که نمیخاند پول پای چاپ دفترچه بدن، اینو میندازن گردن مراکز درمانی و مطب ها و بیمارستانها، اونهام میکشن رو هزینه هایی که از بیمارها میگیرن، این آخر اونی که متضرر میشه مردم عادی هستن وگرنه بجز دردسر و معطلی این الکترونیک شدن نسخه ها هیچی عاید مردم عادی نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
احتمالا شما از کارمندان کارگزاری تامین اجتماعی نیستید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
تامین اجتماعی ورشکسته پول داروخانه ها پزشکان طرف قراردادشون را بده.با این کار تامین اجتماعی میخواد داروخانه و دکترها را رودروی هم کنه و خودشو بکشه کنار آره همین تامین اشتباهی مفلوک را میگم که چند سال آینده پول بازنشستگان بیچاره هم نداره بده
آخرین اخبار