لوله کشی گازخانگی به نام ناظران، به کام برخی مجریان

هزینه‌های نامتعارف و بالای لوله کشی گاز واحد‌های مسکونی در مناطق شهری و روستایی خراسان جنوبی صدای مردم را درآورده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، مدتی است برخی شرکت‌های مجری لوله کشی گاز خانگی، هزینه‌های بالا و خارج از ضوابط قانونی از مردم می‌گیرند که این موضوع گلایه مندی هم استانی‌ها را به دنبال داشته است.

گلایه‌ای که در بخش خبری ۱۱ باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی منعکس شد و خبرنگارمان آن را پیگیری کرد.

یکی از شهروندان قاینی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: مسئولان نظارتی بر شرکت‌های مجری لوله کشی گاز ندارند و این افراد، هر نرخی را به دلخواه برای گاز کشی از ما می‌گیرند.

یکی دیگر از روستائیان ساکن شهرستان نهبندان هم با گلایه از نبود نظارت بر قیمت لوله کشی گاز می‌گوید: مردم واقعا سرگردانند و نمی‌دانند برای رساندن شکایت شان به کجا مراجعه کنند.

کمیته چهار نفره ناظر بر قیمت‌ها

برای ارائه خدمات گازرسانی و گاز کشی به مردم چهار دستگاه خدماتی و نظارتی شرکت گاز، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان نظام مهندسی ساختمان و راه و شهرسازی انجام وظیفه می‌کنند که قیمت گذاری و نظارت بر قیمت‌ها را کمیته چهار نفره متشکل از معاون عمرانی استانداری، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان، مدیرکل راه و شهرسازی، و شهردار مرکز استان تصمیم گیری می‌کند.


بیشتر بخوانید


به گفته عباسی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی، تعرفه لوله کشی گاز واحد‌های مسکونی بر اساس مساحت خانه متفاوت است؛ اما بیشترین فراوانی را خانه‌هایی با ۱۵۰ متر مربع زیر بنا تشکیل می‌دهند.

او افزود: هزینه گاز کشی با توجه به نوع کنتور متفاوت و برای کنتور‌های خانگی ۲۷۷ هزار تومان و کنتور‌های صنعتی بالای ۳۰۰ هزار تومان است.

سواستفاده برخی مجریان لوله کشی گاز و دریافت پول اضافه!

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی درباره هزینه‌های نا متعارف لوله کشی گاز هم در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،می‌گوید: برخی شرکت‌ها با سوء استفاده از ناظران و نظام مهندسی ساختمان، هزینه‌های اضافی از مالکان واحد‌های مسکونی می‌گیرند که تخلف محسوب می‌شود.

عباسی افزود: تعرفه لوله کشی گاز برای مصارف خانگی و صنعتی مشخص است و از مالکان هنگام مراجعه به نظام مهندسی ساختمان امضا گرفته می‌شود تا هنگام اجرای کار، مبلغ اضافی از سوی شرکت‌های مجری دریافت نشود.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۱ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
تو رو خدا روستائیان رو در یابید، لااقل هزینه رو کمتر کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۸ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
مشکل تمام گرونی ها بر می گرده به ضعف نظارت...خواهشا جلوی سود جویی ها و گرانفروشی ره رو بگیرید.
آخرین اخبار