رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مطرح کرد؛

لزوم راه اندازی صنایع تبدیلی و بارانداز‌های عرضه محصولات کشاورزی در هرمزگان

علی باقرزاده همائی گفت: حجم تولید سبزی و صیفی در استان هرمزگان سالانه ۹ میلیون و ۲۰۰ تن است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، علی باقرزاده همائی، رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تشویق و ترغیب سرمایه گذاران به راه اندازی صنایع تبدیلی و ایجاد بارانداز‌های عرضه محصولات کشاورزی در هر منطقه از مهمترین راهکار‌های بهبود وضعیت فروش محصول در بازار است.

باقرزاده با بیان اینکه حجم تولید سبزی و صیفی در استان هرمزگان سالانه ۹ میلیون و ۲۰۰ تن است، افزود: تکمیل زنجیره‌های تولید از مزرعه تا سفره به کاهش واسطه‌گری در بازار کمک می‌کند.


بیشتر بخوانید


او گفت: در حال حاضر تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، تولیدات خود را با کمترین قیمت به فروش می‌رسانند، اما این محصولات با قیمت بالایی به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد که ایجاد بارانداز‌ها، بازارچه‌ها و تکمیل زنجیره‌های تولید از مزرعه تا سفره به کاهش واسطه‌گری کمک خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: تشکیل شرکت تعاونی‌های قوی نیز به فروش بهتر محصولات کشاورزی کمک می‌کند.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.