نگارخانه آوینی قم میزبان نخستین نمایشگاه گروهی «نقشینه» شد؛ رویدادی که تلاش‌های هنرجویان آموزشگاه نقشینه را به نمایش می‌گذارد و علاقه‌مندان را به دنیای هنر نزدیک‌تر می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره شعبانی -صفورا گنجی فرد، مدیر آموزشگاه نقشینه گفت: این نمایشگاه گروهی با آثاری از هنرجویان آموزشگاه نقشینه، با حضور جمعی از اساتید و علاقه‌مندان هنر در نگارخانه آوینی قم برپا شده است.

او افزود:این رویداد هنری از روز چهارشنبه به مدت سه روز میزبان علاقه‌مندان هنر خواهد بود.

گنجی فرد هدف از برگزاری نمایشگاه را نمایش تلاش‌های هنرجویان و تشویق علاقه‌مندان به آموزش هنر عنوان کرد و گفت:در این نمایشگاه، ۳۰ هنرجو با ۱۰۰ اثر هنری شامل تکنیک‌های مداد رنگی و سیاه قلم حضور دارند. همچنین بخشی از نمایشگاه به معرفی آثار لعاب پرداخته که حاصل دست هنرجویان در زمینه سرامیک و لعاب است.

مدیر آموزشگاه نقشینه  ادامه داد: این نمایشگاه  به همراه بنده و سه استاد دیگر، زهرا بقایی، ساره حقی، مریم صفاری‌نیا و مژگان آقایی در بخش‌های مختلف سرامیک و لعاب دایر شده است.

 نمایشگاه نقشینه از ۲۴ تا ۲۶ اردیبهشت، همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۱۴ و ۱۶ تا ۲۰ در نگارخانه آوینی واقع در بلوار جمهوری، نبش کوچه ۲۸، مجتمع فرهنگی و هنری شهید آوینی پذیرای علاقه‌مندان هنر خواهد بود.

برپایی نمایشگاه نقشینه با رنگ و لعاب هنر قم

برپایی نمایشگاه نقشینه با رنگ و لعاب هنر قم

برپایی نمایشگاه نقشینه با رنگ و لعاب هنر قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.