سیره حسنه دعوت، مبتنی بر خدمت خالصانه باید در شبکه امامت جمعه تقویت شود

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، در دیدار با مسئولان بسیج اساتید کشور، گزارشی را در خصوص دور جدید فعالیت این تشکل انقلابی ارائه کرد.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان, رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، صبح امروز، در دیدار با مسئولان بسیج اساتید کشور، گزارش ارائه شده در خصوص دور جدید فعالیت این تشکل انقلابی، بشارت دانست و گفت: تعبیر امام راحل (ره) در مورد نماز جمعه، این بوده که از اعظم برکات است و در حال حاضر متمرکز بر ارتقای کیفیت و شکوفایی نهاد نماز جمعه هستیم. از سوی دیگر، رهبر معظم انقلاب، ائمه جمعه را مسئول انقلاب می‌دانند و خودشان مؤسس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه محسوب می‌شوند و در این روند، نگاه شبکه‌ای داشته اند که معطوف به " نظریه امت و امام " است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری ادامه داد: در صدد هستیم که نهاد امامت جمعه مبتنی بر آرایش شبکه‌ای و قرارگاهی وارد میدان شود و در محور محتوایی و سیرتی هم در صدد تجهیز و غنی سازی هستیم تا چتر گفتمانی ائمه جمعه گسترش پیدا کند و به این‌منظور، ضرورت داشت که نهاد امامت را به نگاه برنامه‌ای آراسته کنیم؛ لذا بر اساس نقشه مهندسی فرهنگی کشور و سایر اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی نظام در این مسیر حرکت می‌کنیم.

وی در ادامه، به طراحی الگوی اعتلای انقلابی شهر‌ها در نهاد نمازجمعه اشاره و تصریح کرد: شبکه امامت جمعه در حال خودسازی است و از ظرفیت فناوری‌های نوین در این عرصه استفاده حداکثری داشته‌ایم و در ساماندهی و هماهنگی شبکه و ساختار و سازه‌های برنامه‌ای هم از سامانه‌های الکترونیکی و فناورانه بهره برده ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، ارتباط ائمه جمعه با شبکه نخبگانی در اقصی نقاط کشور را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: امام جمعه باید بتواند هم ظرفیت‌های مردمی و هم ظرفیت‌های نهادی منطقه محل مأموریت خود را فعال کند. همچنین استفاده از ظرفیت ارتباط اقشاری هم در کانون اهتمام قرار دارد و تلاش شده جهت‌گیری اجتماعی شبکه امامت جمعه، در امتداد سیره اولیای الهی که دعوت مبتنی بر خدمت به مردم بوده است، تقویت شود.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، با استقبال از تعامل فعال‌تر بسیج علمی با ائمه جمعه کشور، برای حمایت نهاد نماز جمعه از جریان تولید علم و نخبگان علمی اعلام آمادگی کرد.

همچنین زارعی، مسئول بسیج اساتید کشور در این جلسه، ضمن ارائه گزارش فعالیت‌های این تشکل انقلابی، بر ضرورت اجتماعی کردن علم و دانشگاه و مسئله محور شدن محافل علمی تا شکل گیری دانشگاه تمدن ساز تأکید کرد و گفت: ۲۰ سال از دوره زعامت رهبر انقلاب به تبیین نظریه تولید علم اختصاص داشته است و جریان سازی بسیج اساتید در این حوزه، از اهداف ماست.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب از مقابله با جنگ نرم عبور کرده‌اند و تولید قدرت نرم را مطالبه می‌کنند ، از این رو اندیشکده سیاست پژوهی و راهبردنگاری را تأسیس کرده و دنبال نظام افزار‌ها و ساختارافزار‌ها هستیم.

مسئول بسیج اساتید تصریح کرد: از قریب ۱۷۰۰۰۰ نفر اعضای هیأت علمی و مدرسان مراکز علمی و دانشگاهی، بالغ بر ۵۶۰۰۰ نفر عضو داریم و تاکنون ۱۰۸۴ کانون استادی در سراسر کشور فعال شده است.

زارعی ادامه داد: مردم از حرف‌های سیاسی خسته شده اند و ما به دنبال تشکیل جبهه علمی - فرهنگی هستیم و مرجعیت و ریاست این جبهه، باید به نمایندگان، ولی فقیه در استان‌ها سپرده شود.

معاون علمی بسیج اساتید، در بخش دیگری از این جلسه تأکید کرد: گروه‌های مرجع در جامعه هم هویت ساز و هم جهت دهنده هستند و ما در طول انقلاب اسلامی، گروه‌های مختلفی را در جایگاه مرجعیت جامعه تجربه کرده ایم، اما یک گروه مرجع پایدار با کمترین آسیب، علما هستند و از این ظرفیت و سرمایه فرهنگی که قابلیت اجتماعی شدن دارد، باید به شکل مطلوب استفاده کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار