امیدی تازه برای درمان کرونا

همه گیری کرونا محققان را بر آن داشت تا در مورد چگونگی اتصال پروتئین اصلی این ویروس به سلول‌های انسان در طی فرآیند ابتلا تحقیق کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت العین، گروهی از دانشمندان اطلاعاتی را در مورد پروتئین اصلی ویروس کرونا شناسایی کرده اند که نه تنها می‌تواند توضیح دهد که جهش‌های جدید این ویروس چگونه سریعتر فرد را مبتلا می‌کنند، بلکه می‌تواند به درمان و تولید واکسن نیز کمک کند.

در حال حاضر تحقیقات مهمی برای بررسی چگونگی اتصال این پروتئین به سلول‌های انسانی در حال انجام است، اما درباره تغییرات دیگری که در این پروتئین در نتیجه ارتباط با سلول انسانی رخ می‌دهد اطلاعات کمی در دست است.

جانش آناند استادیار شیمی در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا و محقق اصلی تحقیق می‌گوید: ما در زیر پروتئین اصلی کرونا، نقاط گرمی را شناسایی کردیم که برای تسری ویروس بسیار اهمیت دارد و ممکن است اهداف جدیدی برای مداخله درمانی باشد.

آناند و همکارانش از فرآیندی به نام طیف سنجی جرمی تبادل هیدروژن - دوتریم (HDXMS) برای شناسایی تغییرات ویروس هنگام اتصال پروتئین اصلی به سلول انسانی استفاده کردند.

طیف سنج آب سنگین یا اکسید دوتریم (D۲O) که یک ایزوتوپ طبیعی غیر رادیواکتیو بوده و از هیدروژن سنگین یا دوتریم تشکیل شده، برای ترسیم پروتئین‌ها به عنوان یک کاوشگر استفاده می‌کند.

ویروس کرونا

این تیم تحقیقاتی پروتئین اصلی کرونا و گیرنده ACE۲ را در آب سنگین قرار داده و اثرات گیرنده‌ها بر روی پروتئین را به دست آوردند.

آناند می‌گوید: اگر پروتئین اصلی و گیرنده ACE۲ را در محلولی از آب سنگین یا اکسید دوتریم قرار دهید، سطح و نواحی انعطاف پذیرتر هر دو پروتئین در مقایسه با داخل آن، هیدروژن را با دوتریم راحت‌تر مبادله می‌کنند. 

با استفاده از این روش، تیم تحقیقاتی تشخیص داد که اتصال پروتئین اصلی و گیرنده ACE۲ برای پروتئاز‌های شبیه فورین (خانواده‌ای از آنزیم‌های انسانی) ضروری است.

آناند گفت: پروتئین‌های اصلی موجود در سطح ویروس مدام می‌چرخند تا گیرنده‌های ACE۲ را جستجو کنند و به آن‌ها بچسبند. بعد از اینکه پروتئاز فورین پروتئین را قطع کرد، قسمت باقیمانده با غشای سلول ترکیب می‌شود و اجازه ورود به آن را می‌دهد.

کرونا

آناند یادآوری کرد: محققان پیش از این چگونگی اتصال پروتئین اصلی کرونا به گیرنده‌های ACE را پیدا کرده اند، اما تاکنون هیچ کس نمی‌داند که چگونه این پیوند به پروتئاز فورین پیام می‌دهد که پروتئین اصلی را قطع کند. این پدیده فعالیت از راه دور نامیده می‌شود.

او افزود: یافته‌های ما نشان می‌دهد که اتصال گیرنده ACE۲ به پروتئین اصلی باعث تغییرات طولانی مدت و تجزیه پروتئاز در محل تجزیه زیر واحد S۱ / S۲ دیستال می‌شود.

در حالی که محققان در حال حاضر فقط بر روی روش‌های درمانی متمرکز هستند که از اتصال پروتئین اصلی کرونا به گیرنده ACE۲ جلوگیری می‌کند، آناند تاکید کرد این تنها ضعف ویروس کرونا نیست که می‌توان از آن استفاده کرد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۹
سلام من میخواستم یک پیشنهاد به محققان گرامی بدهم که در موضوع آبریزش بینی تحقیق کنند چون به نظر حقیر کسانی که آبریزش بینی بیشتری دارند کمتر به کرونا مبتلا میشوند و همانطور که میدانید سرفه خشک یکی از نشانه های کرونا است و اگر چنین چیزی ثابت شود نباید پزشکان محترم به بیماران آنتی هیستامین تجویز نمایند وهمانطور که میدانید آب ریزش بینی یک واکنش طبیعی بدن انسان هست
United States of America
ناشناس
۱۵:۱۱ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
واقعاً شرم آوره این همه ادعا این همه قدرت ودرآمد این همه متخصص این همه هزینه تحقیقات این همه افرادخلاق این همه امکانات این همه علوم ودانشهای نوین این همه..................... دربرابرامری به این مهمی که جان بشریت رودرخطرانداخته پاورچین پاورچین قدم برمیدارند ولی درمسائل دیگه حتی فتح فضا وتکنولوژیهای دیگه ساعت به ساعت درحال رقابت وازمیدان بدرکردن رقبا هستند واقعاً که این انسان درخسران کامل بسرمیبره البته برای کسانی که نفسشان ازجای گرم بلند میشه ودرلذات روزگارمیگذرانند غمی نیست ...
آخرین اخبار