طرز تهیه مرغ لبنانی بسیار خوشمزه با ترکیب هفت ادویه مخصوص عربی

در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ لبنانی با ادویه مخصوص و خوش طعم را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه مرغ لبنانی را امروز با کتاب کاله امتحان کنید و از طعم متفاوت و خوشمزه آن لذت ببرید. غذا‌های لبنانی یکی از خوشمزه‌ترین انواع غذا‌ها در سراسر جهان محسوب می‌شوند که طرفداران بسیاری دارند. ماده اولیه ثابت در اکثر غذا‌های لبنانی، لیمو است. لیمو با طعم ترش و ملسی که دارد، می‌تواند هر غذایی را لذیذ و خوشمزه کند. لیمو علاوه بر خوش طعم کردن غذا‌ها به خاطر خاصیت اسیدی که دارد، می‌تواند بافت گوشت را نرم کند؛ به ویژه اگر گوشت بدون چربی و بدون استخوان مثل سینه مرغ باشد.

مرغ لبنانی با ادویه مخصوص یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های خاورمیانه‌ای است که در آن از گوشت سینه مرغ، لیمو و هفت ادویه لبنانی استفاده می‌شود. به همین دلیل طعمی بی‌نظیر و بافتی نرم دارد. این غذا علاوه بر خوشمزه بودن، بسیار آسان و در مدت زمان کمی در خانه آماده می‌شود؛ بنابراین اگر به دنبال یک غذای لذیذ و البته راحت و بدون دردسر هستید، مرغ لبنانی با ادویه مخصوص را امتحان کنید. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه مرغ لبنانی با ادویه مخصوص و خوش طعم را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ لبنانی با ادویه مخصوص

سینه مرغ بدون پوست ۶۰۰ گرم
لیموترش با پوست یک عدد
سیر رنده شده دو حبه
نمک یک قاشق چای‌خوری
فلفل یک‌دوم قاشق چای‌خوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه ۳۰ گرم
هفت ادویه لبنانی یک قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ لبنانی با ادویه مخصوص

غذا‌های لبنانی بسیار خوش‌طعم و رنگارنگ هستند و تنوع غذاهایشان هرکسی را به وجد می‌آورد. از شاورمای گوشت و شاورمای مرغ لبنانی گرفته تا سالاد فتوش و لاه ماجون، هرکدام از این غذا‌های عربی دنیایی از مزه‌های فراموش نشدنی را درخود جای داده‌اند. امروز هم با یک پیشنهاد جذاب دیگر از غذا‌های لبنانی به سراغتان آمده‌ایم که به راحتی می‌توانید در خانه آن را تهیه و نوش جان کنید. برای شروع پوست سینه مرغ را بگیرید و سپس آن را بشویید. حالا سینه مرغ را تکه‌های مکعبی برش دهید و در یک کاسه شیشه‌ای ریخته و کنار بگذارید.

سپس هفت ادویه لبنانی را تهیه کنید. برای تهیه هفت ادویه لبنانی، یک قاشق چای‌خوری زیره، یک قاشق چای‌خوری ادویه آل اسپایس، یک قاشق چای‌خوری دارچین، یک قاشق چای‌خوری گشنیز، یک دوم قاشق چای‌خوری جوز هندی، یک چهارم قاشق چای‌خوری هل و یک دوم قاشق چای‌خوری میخک آسیاب شده را با یکدیگر مخلوط کنید. برای تهیه ادویه آل اسپایس هم یک قاشق چای‌خوری دارچین، یک قاشق چای‌خوری میخک و یک قاشق چای‌خوری جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

با رنده روی پوست لیمو ترش بکشید تا خلال پوست لیموترش تهیه کنید. سپس آب لیموترش را گرفته و در کاسه مرغ‌ها بریزید. خلال پوست لیموترش را هم به کاسه مرغ‌ها اضافه کنید. حبه‌های سیر را رنده کرده و همراه با نمک و فلفل و هفت ادویه لبنانی به مرغ‌ها اضافه کنید. مواد را با دست خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شده و به خورد هم بروند. سپس روی کاسه را پوشانده و به مدت حداقل ۲۰ دقیقه یا حداکثر یک شب در یخچال بگذارید تا مرغ‌ها طعم‌دار شوند.

پس از طعم‌دار شدن مرغ‌ها، کاسه را از یخچال خارج کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و اجازه دهید تا گرم شود. روغن زیتون را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس مرغ‌ها را به همراه تمامی مواد در کاسه در ماهیتابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید. به مدت پنج تا هفت دقیقه مرتبا آن‌ها را هم بزنید تا قهوه‌ای رنگ شوند.

پس از آنکه مرغ‌ها پخت، ماهیتابه را از روی گاز برداشته و مواد را در ظرف سرو مورد نظر خود بریزید. سپس برای تزئیین، می‌توانید کمی جعفری تازه را خرد کرده و روی مواد بریزید. حالا مرغ لبنانی شما با ادویه مخصوص آماده است. نوش جان.

نکات طرز تهیه مرغ لبنانی با ادویه مخصوص

می‌توانید تکه‌های مرغ را به جای تفت دادن در ماهیتابه به سیخ کشیده و روی شعله‌های آتش کباب کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر