پنجمین نمایشگاه دست‌آفرین به همت معاونت اجتماعی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز و با همکاری دفاتر تسهیلگری و خانه محلات در بوستان آزادی برپا شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بتول معلم معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گفت: این نمایشگاه با هدف حمایت از بانوان توانمند شهرمان در تولید صنایع دستی و محصولات خانگی، در ۶۰ غرفه با حضور ۱۲۰ نفر از بانوان از محلات مختلف شیراز برپا شده است.

او افزود: در این نمایشگاه، که از نوزدهم تا بیست و پنجم اسفند برپاست، بانوانی از محله‌های مختلف شهر شیراز از جمله شهرک سعدی، بافت تاریخی، بلوار اتحاد، سهل‌آباد، کوشک میدان، کوزه گری، سنگ‌سیاه، گلشن، مهدی آباد و... دست‌ساخته‌های هنرمندانه خود را به معرض فروش گذاشته‌اند.

معلم با بیان این مطلب که زنان بنیان خانواده هستند و توانمندی و مشارکت آن‌ها در امور جامعه، به توسعه و پیشرفت جامعه کمک می‌کند، گفت: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز نمایشگاه «دست‌آفرین» را به عنوان زمینه‌ای برای کمک به زنان توانمند و رونق اقتصاد محله، از طریق ایجاد زمینه فروش محصولات و دست‌ساخته‌ها فراهم می‌کند.

معلم گفت: مجموعه نمایشگاه‌های دست‌آفرین با ایجاد زمینه فروش محصول، پیامد‌های مثبتی همچون تقویت اقتصادی خانواده‌ها، همچنین افزایش مشارکت مردمی به ویژه زنان در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی، توانمندسازی و افزایش سطح اعتماد به نفس عمومی زنان و کاهش آسیب‌های اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، با توجه به شیوع کرونا، نمایشگاه دست‌آفرین در محوطه باز برگزار شده و شهروندان می‌توانند با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی ازین نمایشگاه دیدن و با خرید محصولات، از بانوان شهرمان حمایت کنند.

حضور بیش از ۱۲۰ بانوی توانمند شیرازی در نمایشگاه دست‌آفرین

حضور بیش از ۱۲۰ بانوی توانمند شیرازی در نمایشگاه دست‌آفرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار