ساخت مجتمع‌های امدادی با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در آذربایجان‌شرقی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت:پارسال کلنگ ساخت ۲ مجتمع امداد جاده‌ای با برآورد ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در جاده‌های استان زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمدباقر هنربر مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت:یکی از مجتمع‌های امداد جاده‌ای در بزرگراه تبریز - خواجه - ورزقان و دیگری در آزادراه تبریز - سهند در حال ساخت است.

اوافزود:مجتمع امداد جاده‌ای تبریز - خواجه - ورزقان از محل اعتبارات شرکت مس سونگون ساخته می‌شود و سرمایه گذاری مجتمع امدادی آزادراه تبریز - سهند نیز با سرمایه گذار خصوصی این محور ارتباطی است.

اوهدف از ساخت مجتمع‌های امداد جاده‌ای در آذربایجان شرقی را ایجاد وحدت رویه و کاهش زمان حضور در محل وقوع حادثه اعلام کرد و گفت: قرار است در هر یک از این مجتمع ها، نیرو‌های پلیس راه، اورژانس و راهداری به طور همزمان و یکجا مستقر شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی یادآوری کرد: همچنین قرار است مجتمع امداد جاده‌ای دیگری نیز با حمایت مالی منطقه آزاد ارس در نوردوز ساخته شود.

هنربر همچنین از برنامه احداث پایگاه دایمی اطفای حریق و امداد کوهستان در جنگل‌های ارسباران توسط مجتمع مس سونگون خبر داد و تشریح کرد: با توجه به کوهستانی بودن منطقه، قرار است در این پایگاه نیرو‌های هلال احمر نیز مستقر شوند.

او برآورد اعتبار لازم برای احداث این پایگاه با پیش بینی ساخت پد فرود بالگرد را حدود ۲۴ میلیارد تومان ذکر کرد و ادامه داد: اداره کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی در حوزه آمادگی و پیشگیری، اجرای این طرح را پیگیری می‌کند.

اوبا بیان اینکه در بحث ماده ۱۶ نیز اعتبارات حوزه پیشگیری را برای اجرای طرح‌های اولویت دار از تهران درخواست کرده ایم اضافه کرد: به تازگی نیز برای رفع مشکل آب شرب تبریز در فصل گرم ۴۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات مدیریت بحران با مساعدت رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، استاندار آذربایجان شرقی و تعدادی از نمایندگان مجلس تخصیص یافت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد:همچنین برای احداث مرکز فرماندهی کنترل مدیریت بحران استان (اتاق بحران)، با دستور استاندار و مساعدت معاون عمرانی وی، زمینی به وسعت ۳.۵ هکتار در تبریز اختصاص یافته است که عملیات ساختمانی آن از محل اعتبارات ملی و استانی انجام می‌شود.

هنربر از راه اندازی نقاهتگاه‌ها با پشتیبانی خیرین و مساعدت بیمارستان امام علی (ع) ارتش و بیمارستان شهید محلاتی سپاه عاشورا به عنوان مهم‌ترین اقدام مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی در روز‌های کرونایی یاد کرد و گفت: بر این اساس ۸۵۰ تخت نقاهتگاهی در تبریز و به طور متوسط ۴۰ تخت در هر یک از شهرستان‌های ۲۱ گانه استان راه اندازی شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار